loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

APPROVED-LÖFTET

När det inte går att avgöra om bilen är begagnad, då rör det sig om en Jaguar Approved.

bg-modelDisplay

APPROVED USED

Varje Jaguar känns lika levande som dagen då den skapades, vare sig den är ny eller Approved. Så du kan vara säker på att din Approved Jaguar är autentiserad, vitaliserad och lika levande som dagen då den föddes. För att garantera att den lämnar återförsäljaren i oklanderligt skick har vi inrättat Approved Kundlöfte. Det gör att du kan känna dig fullständigt trygg och vara säker på att din bil levererar en optimal körupplevelse.

Sök Approved
Approved used jaguar

Två års Jaguar Approved-garanti*

Jaguars Approved-garanti gäller endast bilar som är nyare än 5 år och som har gått mindre än 100 000 kilometer vid köptillfället, och garantin finns endast hos auktoriserade Jaguar-återförsäljare.

Detta omfattande skydd motsvarar en nybilsgaranti. Den täcker reparationer av plötsliga och oväntade mekaniska eller elektriska fel, och arbetena utförs uteslutande av våra utbildade tekniker och med användning enbart av original Jaguar-delar. Ingenting mindre. Det finns ingen gräns för antalet reklamationer som kan göras, upp till bilens inköpspris, och garantin ger dig ett skydd i minst två år. Garantin kan endast tecknas av auktoriserad Jaguar-handlare.

*Eller upp till 50 000 km

Jaguar Garanti

Vägassistans inom Europa, dygnet runt i 24 månader

Jaguar Assistans är ett omfattande assistansprogram speciellt framtaget för att erbjuda Jaguar-förare fullständig trygghet. Programmet innebär assistans i alla nödsituationer med bilen, från stillestånd på grund av ett haveri eller en olycka, till mindre incidenter som en punktering eller förlust av nycklar.

Alla Jaguar Approved-bilar omfattas under hela garantitiden av vägassistans inom Europa. Denna är tillgänglig dygnet runt hela året och omfattar starthjälp hemma, hyrbil, hjälp med fortsatt resa, återleverans av fordonet, boende och en olyckshanteringstjänst. Allt detta ingår.

Brugt Jaguar

Flerpunktsinspektion med 165 punkter

Med en inspektionslista på 165 punkter säkerställer vi att bilen uppfyller de höga kraven. Det säkerställer att din bil befinner sig i bästa möjliga elektriska och mekaniska skick och att karossen är i utmärkt kondition. Våra tekniker genomför kontrollerna med största noggrannhet och använder sig av senaste teknik, verktyg och diagnosutrustning. Inspektionen omfattar alltid lack, inredning, en fullständig genomgång av motorn, en provkörning och en slutlig inspektion innan bilen personligen godkänns av en Jaguar-utbildad tekniker. Alla bilar måste klara samtliga 165 kontrollpunkter för att klassas som Jaguar Approved.

Jaguar XE

Våra tekniker

Det krävs en viss personlighet för att man ska kunna erbjuda den professionalism, expertis och känsla för detaljer som vi förväntar oss. Alla rekonditioneringsarbeten utförs av Jaguars utbildade tekniker med hjälp av specialverktyg, diagnosutrustning och originaldelar från Jaguar. Vi arbetar alltid enligt strängaste standarder och låter därför endast Approved-återförsäljare utföra arbetena.

Jaguar XF

Vägtest

Varje bils historik kontrolleras noggrant med hjälp av marknadsledande oberoende undersökningar. Alla bilar har en verifierad mätarställning samt certifierad ägarhistorik, detta för att säkerställa att det inte finns någon obetald finansiering kopplad till fordonet och att det inte är stulet eller avskrivet. När du kör iväg med din nya Approved Jaguar kan du alltså känna dig trygg eftersom du känner till dess fullständiga historik.

Brugt Jaguar

Oberoende inspektioner

För att kunna upprätthålla de höga standarder som vi sätter upp för oss själva och våra återförsäljare, genomgår våra tjänster, anläggningar och anställda regelbundet en oberoende inspektion. Den omfattar alla aspekter av Approved-programmet ur ett kundperspektiv, bland annat anläggningarna och själva bilarna.

Jaguar har ett nätverk av specialister som kan diskutera värderingar, finansiering och fördelarna med att köpa en Approved Jaguar.

JAGUAR-ÅTERFÖRSÄLJARE
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE