loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TILLVAL OCH JAGUAR-PRYLAR

Med Jaguars exceptionella utbud av tillval och Jaguar-prylar kan du skapa den finaste E-PACE i världen.

Har din E-PACE rätt prylar? Från specialförvaring och premiummattor till precisionsbyggda lättmetallfälgar och sportiga exteriörtillbehör kan du välja bland ett stort utbud av tillval och Jaguar-prylar som fulländar looken. 

LADDA NER EN BROSCHYR

TILLVAL FÖR EXTERIÖRPAKET

BLACK PACK

Tillvalspaketet Black Pack ger en mer dramatisk look. Den har en grill, sidoluftintag och rutinramningar i Gloss Black.

bg-modelDisplay

TILLVAL FÖR INTERIÖRPAKET

COLD CLIMATE-PAKET

Cold Climate-paketet håller bilen varm på kalla vinterdagar med varma spolarstrålar, uppvärmd vindruta och mjuk, eluppvärmd ratt i narvat skinn.

bg-modelDisplay

FYRHJULSDRIFT OCH INTELLIGENT DRIVLINE DYNAMICS

E-PACE kan fås med Jaguars unika fyrhjulsdrift med Intelligent Driveline Dynamics (IDD) och Adaptive Surface Response (AdSR)** till bensinmodeller och – för första gången – till dieselmodeller. Den unika IDD-programvaran har utvecklats enbart för Jaguar och använder sofistikerade algoritmer för att reagera intelligent på vägförhållanden. Systemet är både förutseende och reaktivt, och det arbetar för att du inte ska förlora väggreppet, i stället för att försöka återfå det. AdSR-systemet arbetar vid alla motorvarvtal och känner automatiskt av skillnader mellan underlag för att utnyttja maximalt väggrepp och göra E-PACE ännu mer kompetent.

**AdSR finns som tillval till fyrhjulsdrivna bilar utrustade med Adaptive Dynamics.

bg-modelDisplay

EXTERIÖR

Ge din E-PACE en personlig touch. Hitta tillbehör som matchar din livsstil.

FASTA SIDOFOTSTEG

Sidofotstegen underlättar in- och ursteg samt ökar åtkomligheten till taket. Designen omfattar Jaguar-logga med kantdekor i ljust rostfritt stål samt gummiklätt fotsteg som kompletterar bilens utvändiga stil.

LJUSA SIDORÖR

Högglanspolerade sidorör i rostfritt stål kompletterar bilens utvändiga design.

LUFTUTSLÄPP I KOLFIBER PÅ SIDORNA

Högklassiga luftutsläpp i kolfiber ger en prestandainspirerad stilförhöjning.

INTERIÖR

PERSONLIGA INSTEGSLISTER MED BESLYSNING

Eleganta instegslister i rostfritt stål vid förar- och passagerardörrarna. Tänds när förar- eller passagerardörren öppnas. Framhävs av dämpad fosforblå belysning. Kunden kan specificera monokromt motiv med ett urval textstilar.

SPORTPEDALER

Pedalsatsen är tillverkad av rostfritt stål och gummi. Den passar på bilens befintliga pedaler och ger ett modernt, sportigt utseende.

LYXIGA MATTOR

Lyxiga, skräddarsydda mattor fram med 2050 g/m2 täthet, präglade med Jaguar-logga och försedda med kanter i nubuck. Premiummattorna utgör en elegant avrundning på interiören.

TOURING

TAKLASTHÅLLARE (FÖRUTSÄTTER LASTSKENOR)

Tvärstag möjliggör användning av en mängd taklasttillbehör. De fabriksmonterade taklasthållarna hos E-PACE har nu en ny och unik snabblåsmekanism som används till att enkelt fästa och lossa de tvärgående lasthållarna utan några verktyg.

TAKMONTERAD CYKELHÅLLARE

En lättmonterad, takmonterad och låsbar cykelhållare för en cykel per fästanordning. Upp till tre fästanordningar kan monteras. 

SPORTTAKBOX

Denna rymliga låsbara takbox på 320 liter för sportutrustning mäter 206 x 84 x 34 cm.

CLICK AND PLAY

Click and Play är ett borttagbart fäste för surfplattor som kan användas för olika surfplattor och som enkelt går att placera i olika vinklar för bästa komfort i kupén och i baksätet.

CLICK AND HANG

Denna borttagbara klädkrok används till att förvara skjortor och kavajer så att de inte skrynklas. Den har även en inbyggd krok som kan fästas på bilens utsida.

MUGGHÅLLARE MED SLADDLÖS LADDNING

Mugghållaren med sladdlös telefonladdning har utformats för att du ska kunna se telefonen medan den laddas, och placeras i utrymmet för mugghållaren i mittkonsolen. Hållaren kan användas för mobiltelefoner som är upp till 73 mm breda. Laddaren är utrustad med en lysdiod som tänds när telefonen laddas och släcks när den är fulladdad.

Har din E-PACE rätt prylar? Från specialförvaring och premiummattor till precisionsbyggda lättmetallfälgar och sportiga exteriörtillbehör kan du välja bland ett stort utbud av tillval och Jaguar-prylar som fulländar looken. 

LADDA NER EN BROSCHYR
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE