loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

KÖRUPPLEVELSE

Med förbättrad förardynamik och finess blir varje resa ett nöje i E-PACE. 

bg-modelDisplay

Med sin överlägsna åkkomfort och enastående sportiga köregenskaper erbjuder E-PACE en bredd av kittlande körupplevelser. Fyrhjulsdrift med Intelligent Driveline Dynamics finns nu för första gången till såväl diesel- som bensinmodeller och gör E-PACE ännu mer kompetent under utmanande vägförhållanden.BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

KÖRNING OCH VÄGHÅLLNING HOS JAGUAR

E-PACE:s chassi har utvecklats för att leverera smidig och avancerad
kördynamik. Aluminiumchassikomponenter används för att förbättra
fjädringsverkan med ökad styvhet. För ökad åkkomfort har E-PACE
helt individuell fjädringssystem bak med multilänk.

LADDA NER EN BROSCHYR

FYRHJULSDRIFT

För prestanda under många olika förhållanden kontrollerar allhjulsdriften (AWD) momentfördelningen mellan fram- och bakaxel på ett intelligent sätt. Körmomentet balanseras över båda axlarna för att fullt utnyttja tillgänglig dragkraft från alla fyra hjul.

FÅ INFORMATION

bg-modelDisplay

ACTIVE DRIVELINE

För ökad smidighet optimerar Active Driveline dragkraften och tillhandahåller köregenskaper som påminner om ren bakhjulsdrift. Systemet låter upp till 100 procent av bakaxelns moment fördelas till ett av bakhjulen efter graden av tillgängligt grepp. 

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL (ASPC)

All Surface Progress Control (ASPC) ger ökad säkerhet under hala förhållanden. Det är en farthållare för låga hastigheter som hjälper E-PACE att  hantera situationer med låg dragkraft – oavsett väderförhållandena – och låter dig koncentrera dig på styrningen.MOTOR OCH VÄXELLÅDOR

Från kraft och ren och skär körglädje till bränsleekonomi och elegans finns det en rad olika Ingenium-motorer tillgängliga från Jaguar E-PACE. E-PACEs 9-växlade automatväxellåda är högresponsiv och smidig och ser till att du alltid har den optimala växeln för maximerad  bränsleeffektivitet och acceleration. För ännu bättre förarengagemang och förbättrad bränsleekonomi, välj den 6-växlade manuella växellådan. BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

INGENIUM-FAMILJEN

Våra Ingenium-motorer helt i aluminium och med låg friktion har stela cylinderblock och dubbla balansaxlar för låga vibrationsnivåer som ger smidig vardagsprestanda. Alla motorer är utrustade med stopp/start-teknik och smart regenerativ laddning. Rörelseenergin tillvaratas under bromsning för att ladda batteriet, för bästa ekonomi – i synnerhet vid stadskörning.

INGENIUM BENSINMOTOR

E-PACEs Ingenium bensinmotorer utnyttjar de senaste innovationerna såsom systemet Continuous Inlet Variable Valve Lift, för att förbättra varje prestandaaspekt, bränsleekonomi och för att bidra till lägre CO2-utsläpp. 

INGENIUM DIESELMOTOR

För smidig daglig prestanda har E-PACEs Ingenium dieselmotorer med låg friktion, helt i aluminium, avancerad turboteknik för höga vridmoment över hela varvtalsområdet och en enhetlig, progressiv responsivitet som reducerar fördröjning.

KÖRDYNAMIK

AUTOMATVÄXELLÅDA

E-PACEs 9-växlade automatväxellåda är mycket responsiv, smidig noch effektiv – och levererar snabb växling för enkel acceleration.

ADAPTIV DYNAMIK

Adaptive Dynamics-systemet levererar precis dynamik och en behaglig åkkomfort genom att det övervakar rattpositionen och kroppsrörelser. Elektroniskt styrda dämpare justeras för att optimera fjädringens inställningar och i alla lägen ge optimal balans mellan komfort, finess och smidighet.

KONFIGURERBAR DYNAMIK

För mer finess och komfort eller för bilens prestanda kan du med tillvalfunktionen för konfigurerbar dynamik anpassa E-PACEs gasspällsmönster, växlingspunkter, styrinställningar och fjädring efter dina körbehov.

JAGUARDRIVE CONTROL

Jaguars första kompakta SUV är en unik kombination av elegans, smidighet och dynamisk körstil. 

 

LADDA NER EN BROSCHYR

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE