loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

InControl med avancerad teknik levererar massor med information och underhållning och kopplar samman dig och din E-PACE med omvärlden. 

InControl har intuitiv och avancerad inbyggd teknik som ser till att alla får ut mesta möjliga av resan. En 10 tum stor Touch Pro pekskärm i mittkonsolen med dra och nyp-rörelsestyrning levererar en fullödig audiovisuell ljudupplevelse.

 

BYGG DIN EGEN E-PACE

INCONTROL-PAKET

CONNECT PRO-PAKET

För att få ut ännu mer av Touch Pro består tillvalet Connect Pro av Smart Settings, en 4G Wi-Fi Hotspot, Pro Services och Navigation Pro. Designad för att förhöja din upplevelse i och utanför bilen garanterar den dig och dina passagerare en njutbar resa där ni håller er uppkopplade med övriga världen.

SMARTPHONE-PAKET

Tillvalet Smartphone Pack gör det enkelt att använda appar som visas på din smarttelefon genom skärmdelning med E-PACEs infotainmentsystem. Om du har en iPhone, kan du använda Apple CarPlay. För Android-smarttelefoner finns Android Auto tillgängligt. Jaguar InControl appteknologi medger även styrning av fordonsoptimerade appar via E-PACEs pekskärm. Bara anslut din smarttelefon via en USB-kabel.

REMOTE

Fjärrkontrollen visar information om din bil och låter dig interagera med den på avstånd. Denna tjänst innefattar Optimised Assistance som skickar data om din plats samt diagnostiska data i händelse av ett haveri, och SOS nödanrop. Med Jaguar InControl fjärrapp kan du även kontrollera bilens bränslenivå och hitta din bil på en stor parkeringsplats. 

SECURE TRACKER*

Om någon bryter sig in i din bil eller flyttar den olovligt varnar Secure Tracker (tillval) dig och övervakningscentralen automatiskt om det. Den pekar ut var det sker så att bilen kan återfås så snart som möjligt. Även om din bil blir stulen med nycklarna i kan du varna spårningscentralen med hjälp av appen Secure Tracker på din smarttelefon.
 
*Kan endast beställas med fjärrkontroll. 

 

INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

För att se till att du alltid har tillgång till underhållning, information och förblir uppkopplad har E-PACE en 12,3-tums högupplöst interaktiv  förardisplay som tillval. Systemet kan ta emot och visa körinformation, underhållning och aktiva säkerhetsdata inklusive navigation, telefon och media. 

MERIDIAN™ LJUDSYSTEM

Förhöj din musikupplevelse med två ljudanläggningar från brittiska ljudexperterna Meridian. Superba Meridian Surround Sound System med Trifield™-teknik levererar all den rika och klara upplevelsen som ett liveframträdande kan ge via 15 högtalare.

Jaguars första kompakta SUV är en unik kombination av elegans, smidighet och dynamisk körstil. 

 

LADDA NER EN BROSCHYR

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

†Trifield och enheten med "tre fält" är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd. ††Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Besök din landsspecifika Land Rover-webbplats eller din lokala Land Rover-återförsäljare för tillgänglighet och fullständiga villkor för ditt land. Vissa funktioner kräver ett mikro-SIM med ett lämpligt dataavtal som kräver prenumeration efter en provtid. Hör med din återförsäljare för mer information. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser.

 
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE