loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

ELEKTRIFIERING

bg-modelDisplay

Hos Jaguar satsar vi på att skapa batteridrivna elbilar som är elektrifierande att köra. Med hjälp av vårt Formel E-team påskyndar vi utvecklingen av elbilsteknik och implementerar den i vårt spännande sortiment av batteridrivna gatbilar. Vi börjar med I-PACE Concept.

UTFORSKA I-PACE UTFORSKA JAGUAR RACING

I-PACE

I-PACE Concept är en spektakulär försmak av vår första serietillverkade batteridrivna elbil. En fyrhjulsdriven bil med 400 hk, 5 sittplatser och en räckvidd på över 500 km*. Den klarar 0-100 km/h på cirka 4 sekunder och uppnår 80 % laddning på 90 minuter med en 50 kW DC-snabbladdare.

*EU:s testcykel NEDC

Alla uppgifter om acceleration, effekt, hastighet, räckvidd och laddning är tillverkarens uppskattningar baserade på bästa tillgängliga information vid tidpunkten för publicering.  Produktionsbilarna kommer att testas och certifieras före lansering, och officiella uppgifter presenteras innan kundbeställningar kan göras.  

UTFORSKA I-PACE

TÄVLANDE FÖR INNOVATION

För att kunna förse vår nästa generation av bilar med elektrifierande Jaguar-prestanda tävlar vi på bana i FIA:s Formel E-mästerskap. Det innebär att vi har en höghastighetstestbänk ute i verkligheten för utprovning och finslipning av elbilstekniken.

UTFORSKA JAGUAR RACING
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE