loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

EXTERIÖR

Dess kraftfulla och smidiga utseende kombinerat med en sportig känsla ger
F-PACE unik vägnärvaro. F-PACE är visuellt inspirerad av F-TYPE, och är en
prestanda-SUV med själen hos en sportbil.

bg-modelDisplay

DYNAMISK DESIGN

F-PACE är den senaste i raden av vackra och spännande bilar. Den har dynamiska proportioner och förbättrad aerodynamik som förbättrar prestandan. Bilens effektiva ”droppform” förstärks av det avsmalnande taket.

SE MODELLER

AVANCERAD AERODYNAMIK

De aerodynamiska egenskaperna på F-PACE är en avgörande funktion i karossens design som ger en imponerande luftmotståndskoefficient på Cd xx* Det innebär att F-PACE är lika slank som den ser ut. Den avancerade, aerodynamiska formen minskar bränsleförbrukningen, sänker CO2-utsläppen och vindljudet samtidigt som bilen blir stabilare vid höga hastigheter så att föraren kan känna sig tryggare.
*Beroende på motor.


EXTERIÖRDESIGN

ADAPTIVA LED-STRÅLKASTARE

Med Jaguars J-formade LED-varselljus, ger F-PACE adaptiva LED-strålkastare* ett intensivt ljus som liknar dagsljus, och hjälper ögonen att urskilja objekt och minskar tröttheten.
*Utrustning beror på specifikationer och marknad. Xenon- eller halogenstrålkastare finns också tillgängliga beroende på modell.

DYNAMISKA PROPORTIONER

F-PACE utseende är dynamiskt från varje vinkel. En tydlig och imponerande frontgrill och skarpa vecklinjer återspeglar den sportiga elegansen hos F-TYPE.

KRAFTFULLA BAKFLYGLAR

Typiska bakflyglar som förstärker F-PACE sportiga karaktär, inspirerad av F-TYPE, och utgör en förförisk bakgrund för de högintensiva LED-baklamporna.VERSIONER

F-PACE SVR FÄLGAR

Du kan välja 21-tums smidda lättmetallfälgar med diamantsvarvad finish eller som tillval 22-tums smidda lättmetallfälgar med antingen diamantsvarvad eller blanksvart finish. 295 mm breda däck bak ger ökat väggrepp och förbättrad kurvtagning, vilket ytterligare understryker F-PACE SVR:s sportiga karaktär.

OBS! Fälgen som visas är 22-tums ”Style 5081” med fem delade ekrar och diamantsvarvad finish, och fälgen finns som tillval.

 

SPORTHJUL

F-PACE finns med ett stort urval av lätta och aerodynamiskt effektiva lättmetallfälgar i storlek 18–22 tum   det perfekta komplementet till F-PACE dynamiska utseende. Välj hjul med hjälp av vår konfigurator.

OBS! Fälgen som visas är 22-tums ”Style 9006” med nio ekrar samt grå och diamantsvarvad finish, och fälgen finns som tillval.

F-PACE är en prestanda-SUV som kombinerar hisnande prestanda med överlägsen effektivitet. Skapa din ultimata F-PACE med vår konfigurator.

SE MODELLER

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE