loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

SÄKERHET OCH FUNKTIONALITET

F-PACE är tekniskt avancerad och otroligt praktisk – den har allt du
behöver för en aktiv livsstil.

DESIGNED FOR LIFE

Vi designade F-PACE för att kunna ge dig allt det utrymme du, dina passagerare och din livsstil kräver. För ökad säkerhet och trygghet har F-PACE avancerade förarassistanssystem som gör varje resa avslappnad och enkel. 

SE MODELLER

ACTIVITY KEY

Activity Key* gör det ännu enklare att leva livet fullt ut. Bandet är stabilt och helt vattentätt. Det gör det möjligt för dig att njuta av en rad olika aktiviteter – från fallskärmshoppning till simning – och ändå alltid ha bilnyckeln nära till hands. Nyckelfjärrkontrollen kan ligga kvar i bilen eftersom den inaktiveras av säkerhetsskäl.

* Valfritt tillval

ELDRIVEN RÖRELSESTYRD BAKLUCKA

Den rörelsestyrda bakluckan* gör det möjligt för föraren att lätt lasta i eller lasta ur bakluckan utan att behöva röra varken bilen eller nyckeln. Sätt helt enkelt foten under bilens bakparti för att öppna eller stänga bakluckan.

*Tillval.

LASTUTRYMME

VÄNDBART GOLV I LASTUTRYMMET

Golvet i lastutrymmet på F-PACE* är vändbart och kan bytas ut snabbt och enkelt. Perfekt om du ska ha med dig fuktig eller lerig utrustning.

*Bagageöppning och totalt lastutrymme varierar beroende på modell och om reservhjulet är av full storlek eller platssparande. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information.

 

LASTUTRYMME

RESERVHJUL I FULL STORLEK

F-PACE kan fås med ett reservhjul i full storlek som passar till önskade lättmetallfälgar. Detta alternativ höjer bagagerummets golv och minskar därmed bärkapaciteten. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information eftersom detta kan påverka kompatibiliteten för vissa funktioner och tillbehör.

 

DRIVER ASSISTANCE FEATURES

F-PACE är en prestanda-SUV som kombinerar hisnande prestanda med överlägsen effektivitet. Skapa din ultimata F-PACE med vår konfigurator.

SE MODELLER

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE