loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

F-PACE avancerade teknik erbjuder en rad olika system
som förhöjer körupplevelsen och håller alla i bilen säkra.

INCONTROL

10-TUMS TOUCH PRO

STANDARD I VARJE F-PACE

Touch Pros nästa generation av maskinvara och programvara lyfter F-PACE uppkoppling och underhållning till den allra högsta nivån.

  • 10-tums pekskärm med tryck-, svep- och nypzoomningsfunktioner och anpassningsbar startskärm.
  • Instrumentpanel med 5-tums central TFT-display2
  • Jaguar ljudsystem22
  • AM/FM-radio, Bluetooth® och två USB-anslutningar
 

DUBBELVISNING

Dubbelvisning innebär att framsätespassageraren och föraren kan njuta av olika media på samma 10-tums pekskärm. Framsätespassageraren kan exempelvis titta på en film (med ljudet i trådlösa hörlurar) medan föraren ser navigationen.

 

INCONTROL

Head-Up Display

Head-Up Display (HUD) † ** (valfritt) med laserteknik projicerar viktig information upp på vindrutan. Information om trafikmärken, bilhastighet, navigering och farthållare är lätta att läsa, även i direkt solljus. HUD hjälper dig att minimera den tid du spenderar på att titta ner instrumentklustret.

† ** Installation kräver infraröd reflekterande vindruta

 

MERIDIAN™ AUDIO

Meridians ljudsystem och avancerade algoritmer för digital ljudbehandling säkerställer att alla musikstycken hörs precis med den rytm, det tryck och den timing som artisten har tänkt.  Välj tillvalet Meridian™ Ljudsystem7 på 380 W och med 10 högtalare samt en subwoofer, eller Meridian™ Surround-ljudsystem6 på 825 W och med 16 högtalare samt en subwoofer.

F-PACE är en prestanda-SUV som kombinerar hisnande prestanda med överlägsen effektivitet. Skapa din ultimata F-PACE med vår konfigurator.

SE MODELLER

1Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. Funktioner, tillval och tillgänglighet för InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, är föremål för mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. InControl Apps och Remote-appen måste laddas ner från Apple/Play Store. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. All utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett för dem säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen. 
2Utrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation och marknad. Kontakta din närmaste Jaguar-återförsäljare för mer information. 
3Tillval som kräver montering av Navigation Pro, CD/DVD-spelare och MeridianTM ljudsystem/MeridianTM surround-ljudsystem. 
4Jaguar Optimised Assistance är en prenumerationstjänst som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. 
5Connect Pro kräver Navigation Pro. När Navigation Pro väljs måste du även välja alla funktioner i Connect Pro. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för närmare detaljer. För online-funktion och Wi-Fi-anslutning krävs installation av ett mikro-SIM med ett lämpligt dataavtal. 
6Tillgänglighet och montering är marknadsberoende. Finns endast som en del av Navigation Pro. 
7Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen. 
8Kräver montering av soldämpande framruta. 
9Tillval.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE