loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

NYA JAGUAR I-PACE EV320 SIGNATURE LIMITED EDITION

Vår prisvinnande elbil i en helt unik tappning.

Förmånsvärde från 2.592 kr/mån***

 

Jaguar XE

HELT ELDRIVNA JAGUAR I PACE

Vi introducerar Jaguars första helt eldrivna prestanda-SUV.

 

100% ELDRIVNA JAGUAR I-PACE

JUST NU: FRI PUBLIK
LADDNING I ETT ÅR

FÖRMÅNSVÄRDE: 2.592 KR/MÅN***
VÄRLDENS BÄSTA BIL 2019Jaguar F-TYPE

I-PACE

2019 WORLD CAR OF THE YEAR

2019 world car design of the year 2019 world green car.

UTFORSKA JAGUAR I-PACE

PRESTANDA

I-PACE är framför allt en Jaguar – en sann förarbil. Bilens elmotorer och nära nog perfekta viktfördelning ger 696 Nm omedelbart vridmoment och en sportbils smidighet.
UTFORSKA PRESTANDA

EXTERIÖR

Den eleganta och ytterst aerodynamiska designen har en luftmotståndskoefficient på låga 0,29 Cd och gör att I PACE skär effektivt genom luften för maximal räckvidd och stabilitet. I PACE erbjuder spänning ur varje vinkel tack vare sin svepande midjelinje, motorhuvens dramatiska luftintag och de karakteristiska bakflyglarna.

UTFORSKA EXTERIÖREN

INTERIÖR

I-PACE integrerar sömlöst teknik och generösa utrymmen. Interiörens design är ren och okomplicerad med genomtänkta detaljer och svepande linjer. Den elektriska drivlinan erbjuder extra utrymme för maximering av den komfort som interiören i I PACE bjuder på.


UTFORSKA INTERIÖREN

TEKNIK I BILEN

Med vårt nya touch infotainmentsystem, Pivi Pro, kan du se all viktig information med ett ögonkast. Det har inspirerats av din smartphone och är lika intuitivt att använda.
UTFORSKA TEKNIK I BILEN
bg-modelDisplay

UTFORSKA JAGUAR I-PACE

SNABB LEVERANS

Vi har alltid nya och begagnade bilar på lager som kan levereras omgående. Sök bland ett urval av dessa och hitta en I-PACE nära dig.


BYGG DIN I-PACE

Skräddarsy din alldeles egna helt eldrivna I-PACE. Oändliga konfigureringsmöjligheter!

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

Skräddarsy en egen version av I-PACE och få en offert på din skapelse. Många fina valmöjligheter väntar i vår snabbkonfigurator!


FRÅGA EN EXPERT

Osäker på vilken modell som är rätt för dig? Be våra kunniga återförsäljare om hjälp.I-PACE DETALJER

I-PACE RÄCKVIDD

Använd vår räckviddskalkylator för att ta reda på hur Jaguar I-PACE passar din livsstil. 
I-PACE PRESTANDA

Det omedelbara vridmomentet och fyrhjulsdriften ger I PACE acceleration som en sportbil. Den når 100 km/h på 4,8 sekunder. 

I-PACE BATTERI

I PACE 90 kWh litiumjonbatteri består av påsceller med hög densitet. Batteriets utförande och avancerade värmehanteringssystem garanterar lång livslängd och stödjer perioder av kontinuerlig maximal effekt.  I PACE drivs av två synkroniserade elmotorer med permanenta magneter. I likhet med tekniken i tävlingsbilen I TYPE Formel E utvecklar dessa motorer 400 hk och 696 Nm vridmoment. 

I-PACE POWER

I-PACE POWER drivs av två synkrona elmotorer med permanentmagneter. I likhet med den teknik som finns i Formel E tävlingsbilen I TYPE genererar dessa motorer en maxeffekt på 400 hk och  ett vridmoment på 696 Nm (motsvarande vridmoment för drivlinan med 320 hk är 500 Nm).

I-PACE FUNKTIONALITET

Bilen har fem fullstora säten, innovativ förvaring, ett rejält lastutrymme bak på 1453 liter samt ett förvaringsfack fram på 27 liter. 

I-PACE LADDNING

Nu utrustad med trefasladdning som möjliggör snabbare laddning hemma. Med en väggmonterad 11 kW box kan du nu uppnå 53 kilometers räckvidd per timme och en full laddning på endast 8,6 timmar - perfekt för laddning hemma över natten. Laddkablar medföljer, vilket innebär att I-PACE kan laddas antingen hemma eller på en laddstation i det ständigt växande publika nätverket. Vi samarbetar med Bee, Sveriges ledande laddoperatör. I-PACE kommer dessutom även med en Plugsurfing RFID-tagg som ger dig åtkomst till Europas största nätverk av publika laddstationer.

bg-modelDisplay

ELEKTRIFIERING

RÄCKVIDD OCH LADDNING

Oavsett om detta är din första eller nästa elbil kan du med hjälp av vårt frågeformulär kring laddning upptäcka hur Jaguar I PACE passar din livsstil.

UTFORSKA RÄCKVIDD OCH LADDNING

FÖRDELAR MED ELBIL

I PACE-ägare kan dra nytta av de ekonomiska fördelar som ett elbilsinnehav medför. Fördelar som gör den dagliga körningen mer bekväm och kostnadseffektiv kan vara statliga bidrag, lägre vägskatt och trängselskatt samt rätt att köra i buss- och taxifiler.

UTFORSKA ELBILSFÖRMÅNER

JAKTEN PÅ INNOVATION

Hos Jaguar satsar vi på att skapa elbilar med hög spänningsfaktor både körmässigt och visuellt. Därför deltar vi sedan 2016 i Formel E. Genom mästerskapet kan vi kontinuerligt testa och utveckla ny teknologi som vi sedan använder för att förbättra våra modeller, så att du garanteras en äkta Jaguar-upplevelse.

EN JAGUAR I-PACE MÅSTE UPPLEVAS

I-PACE utgör den perfekta kombinationen av design, innovation och elektrisk körglädje.

Boka en provkörning och upplev den fulladdade prestandan.


  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE