loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

LIGG FÖRE: KÖR ELBIL I JOBBET

Att köra på el är en vinst både för dig, din arbetsgivare och miljön. I-PACE EV320 Signature Limited Edition ger minskad miljöpåverkan i form av noll avgasutsläpp vid körning, en roligare upplevelse bakom ratten och visar att du ligger i framkant. Att det är en tidsbegränsad bilmodell utrustad med det nya infotainmentsystemet Pivi Pro, trådlös mobilladdning och trefas snabbladdning gör inte saken sämre.

Välj din nästa tjänstebil både med hjärtat, hjärnan och plånboken. Be om en offert på höstens bästa elektriska nybilsköp.

100 % el. 100 % Jaguar.

I-PACE är en elbil. Men där slutar likheterna med andra batteridrivna bilar. För det är först och främst en Jaguar. Det märks i den kompromisslösa prestandan, prisvinnande designen och de tydliga sportbilsegenskaperna.

Bilens millimeterprecisa viktfördelning ger ett direkt vridmoment på 500 Nm och tar dig upp i 100 km/h på 6,4 sekunder. Och med en räckvidd upp till 470 km är inget möte, ärende eller kick-off utom räckhåll.

Billigare i drift

Tack vare eldriften blir driftkostnaden betydligt billigare per mil jämfört med bensin- eller dieseldrivna tjänstebilar.

Men det finns fler ekonomiska fördelar. I-PACE kvalificerar för full miljöbilsbonus på 60 000 kronor.

Ett belopp som du som ägare får utbetalt efter att ha kört bilen i sex månader.

 

Lyxig och lätt att ladda

Jaguar I-PACE kan laddas på flera olika sätt, till exempel via en laddbox hemma över natten, på arbetsplatsen eller längs med vägen.

Pluggar du in bilen med en 50 kW-laddare när du kommer till jobbet har du 63 km räckvidd efter bara 15 minuter.

På köpet får du dessutom tre års fri service, en rymlig och luftig kupé med vackra, handgjorda detaljer som ger en riktigt lyxig bilkänsla.

PASSA PÅ - BEGRÄNSAT ANTAL

Be om en offert på höstens bästa elektriska nybilsköp: I-PACE EV320 Signature Limited Edition.

bg-modelDisplay

Förbrukning 22 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km, WLTP, räckvidd upp till 470 km med 18-tums fälgar.

Faktisk räckvidd är beroende av olika faktorer som hastighet, körsätt, utrustning etc. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma. Gäller begränsat antal lagerbilar MY21.