loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

HEJ, BLIXTSNABB RESPONS. HEJ DÅ, AVGASUTSLÄPP.

I över 80 år har vi skapat bilar som tilltalar alla sinnen. Eldrift förändrar inte det, utan ger oss bara fler möjligheter att utveckla den unika prestanda som vårt varumärke är känt för. Den kittlande Jaguar-kraften är tydlig bakom ratten på vår elbil. Nu lanserar vi den i en helt ny tidsbegränsad tappning: I-PACE EV320 Signature Limited Edition.

Bilens rena design, de lyxiga handgjorda detaljer och den blixtsnabba responsen måste upplevas! I oktober finns bilarna hos våra återförsäljare, förboka en provkörning redan idag.

Konstruerad för el från starten

I-PACE är utvecklad enbart för att köras på 100 % el. Kraften kommer från två synkroniserade elmotorer och det 90 kWh starka litiumjonbatteriet är placerat mellan axlarna i bilen.

Detta resulterat i låg tyngdpunkt, perfekt balans och vägegenskaper i toppklass. Eftersom det inte finns någon konventionell motor i bilen har framsätena kunnat placerats längre fram, det ger en skönare förarposition, större benutrymme bak och gott om förvaring.

Snabb som en sportbil

Inspirationen till I-PACE kommer från den välkända sportbilen Jaguar C-X75, men tack vare den inbyggda fyrhjulsdriften har den framkomlighet som en SUV.

Ingen match för det växlande svenska vädret och vinterväglaget med andra ord. I siffror mäter effekten 320 hästkrafter och ger ett vridmoment på 500 Nm.

Det gör I-PACE riktigt snabb: 0-100 km/h når du på 6,4 sekunder. Helt utan avgasutsläpp.

En unik tyst körupplevelse

I-PACE bjuder på en raffinerad och tyst körning. Helt olik känslan i en bensin- eller dieseldriven bil.

För att förstärka lugnet i kupén har bilen ljudisolerat glas i vindrutan och de främre sidorutorna.

Inredningen är toppmodern och det nya infotainmentsystemet Pivi Pro, är lika enkelt att använda som din mobiltelefon.

VAR FÖRST BAKOM RATTEN. FÖRBOKA PROVKÖRNING.

I oktober förväntas nya I-PACE EV320 Signature Limited Edition finnas hos våra återförsäljare, redo att provköras. Förhandsboka din provkörning idag - inom kort försvinner vår tidsbegränsade modell.

bg-modelDisplay

Förbrukning 22 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km, WLTP, räckvidd upp till 470 km med 18-tums fälgar.

Faktisk räckvidd är beroende av olika faktorer som hastighet, körsätt, utrustning etc. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma. Gäller begränsat antal lagerbilar MY21.