loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
Jaguar XE

RÄCKVIDD OCH LADDNING

Jaguar I-PACE genererar noll avgasutsläpp vid körning och har upp till 470 km räckvidd enligt WLTP-cykeln*.

I-PACE RÄCKVIDDSKALKYLATOR

Se hur en Jaguar I-PACE passar din livsstil genom att justera inställningarna nedan.

X590_19MY_210_DX
411 km
RÄCKVIDD FÖR EN FULL LADDNING
Justera inställningarna nedan

KÖRPROFIL:

Blandad körning: Huvuddelen av din körning involverar både motorväg och stadstrafik med en genomsnittshastighet på 47 km/h.

Motorväg: Huvuddelen av din körning sker på en motorväg med en genomsnittshastighet på 92 km/h.

Stadskörning: Huvuddelen av din körning sker i och omkring innerstaden med en genomsnittshastighet på 27 km/h.

INVÄNDIG MILJÖ:

FÄLGSTORLEK:

TEMPERATUR UTOMHUS: 20

-10
40

Elektrisk räckvidd: upp till 470 km WLTP/540 NEDC, förbrukning 21,2 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/ km. Faktisk räckvidd varierar beroende på faktorer som hastighet, körsätt, väderförhållanden etc.

AVANCERAD TEKNIK, HÅLLBAR KÖRNING

Kombinationen av vår passion för design och vår elbilsteknik resulterar i en bil med noll avgasutsläpp vid körning, och en omisskännlig Jaguar-karaktär. I-PACE har en räckvidd på 470 km enligt WLTP-cykeln*. Detta är möjligt tack vare kombinationen av ett tekniskt avancerat 90 kWh litiumjonbatteri och bilens luftmotståndskoefficient på 0,29.

VISSTE DU?

RENT, BEKVÄMT, BEKYMMERSFRITT

Batteriet i I PACE laddas via bilens laddpunkt som är diskret placerad bakom framhjulshuset. Det är bara att plugga in kontakten och låta I PACE laddas upp. Bilen slutar automatiskt att ladda när batteriet är fullt. Det är säkert att ladda bilen också när det regnar eller när bilen står parkerad i snö, eftersom laddningssystemet är helt självständigt.

LADDNING HEMMA

För optimal laddning hemma kan du installera en av Jaguar rekommenderad laddbox1 och använda Mode 3-laddkabeln. I-PACE är utrustad med en 3-fas AC-laddare (växelström) på 11 kW som kan ladda din bil över natten och ge upp till 65 km räckvidd per timme. En Mode 2-laddkabel medföljer också som kan användas i ett vanligt eluttag. Vid användning av ett hushållsuttag laddas batteriet långsammare än med en laddbox (upp till 11 km räckvidd per timme), men det räcker för att klara en daglig pendlingssträcka på 60 km om bilen laddas över natten.

 

PUBLIK LADDNING

I-PACE levereras med en Mode 3-kabel som ansluts till publika laddstationer med växelström (AC), vilket är standard i de flesta länder. Du kan enkelt hitta publika AC-laddningspunkter på många platser med hjälp av antingen Jaguars Remote-app eller bilens navigationssystem. En typisk laddare på 50 kW kan ge upp till 270 km räckvidd per timme2. DC-snabbladdare (likström) med fasta kablar blir allt mer tillgängliga i takt med att den publika laddningsinfrastrukturen förbättras. I-PACE kan ta emot en laddningshastighet på upp till 100 kW DC via en fast DC-kabel, så det finns ingen anledning att medföra en sådan i bilen.

 

UNDRAR DU NÅGOT?

Vi hoppas att vår sajt ger dig svar på alla dina frågor om vår elbil Jaguar I-PACE, men hittar du inte det du söker eller vill ha experthjälp är du varmt välkommen att kontakta en av våra återförsäljare. De står alltid redo med goda råd och ännu mer matnyttig information.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE 

EN JAGUAR I-PACE MÅSTE UPPLEVAS

I-PACE utgör den perfekta kombinationen av design, innovation och elektrisk körglädje.

Boka en provkörning och upplev den fulladdade prestandan.


MULTIFUNKTIONS-
LADDKABEL (MODE 2 UNIVERSELL)

Ladda I-PACE via ett hushållsuttag, eller använd multifunktionsadaptern för anslutning till ett blått och rött starkströmsuttag, så laddas ditt batteri lika snabbt som med en laddbox. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information om hur du använder din I PACE i andra länder. 

LADDKABEL FÖR PUBLIK LADDNING

Med laddkabeln för publik laddning (mer känd som Mode 3-laddkabel) ansluts I PACE till vanliga publika AC-laddstationer4. Denna kabel kan också användas till att ansluta till en väggmonterad laddbox hemma. Publika DC-snabbladdningsstationer har en förankrad kabel så att du inte behöver ta med en egen. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information om lokala och nationella publika laddningsnätverk. 

INSTALLATION AV LADDBOX I HEMMET

Vi samarbetar med Bee, Sveriges ledande laddoperatör, som kan leverera och installera en godkänd Jaguar-laddbox. Den robusta laddboxen kan monteras på din uppfart, i garaget eller på en annan lämplig plats där du bor. Be din Jaguar-återförsäljare om mer information. 

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE 

OPTIMERING AV RÄCKVIDDEN

I-PACE är utrustad med teknik som bevarar räckvidden och skyddar bilens batteri. Med förklimatisering av kupén, till exempel, kan du värma eller kyla kupén medan din I-PACE laddas. Den el som behövs för detta tas från elnätet, inte bilens batteri.

UTFORSKA PRESTANDA 

ECO-LÄGE

Eco-läget hjälper till att bevara räckvidden hos I PACE genom att reducera energiförluster och uppmuntra till en mer effektiv körstil. I detta läge görs också små justeringar av kupétemperatur, luftcirkulation samt en rad andra funktioner i bilen. Du kan bortse från dessa justeringar genom att använda funktionerna normalt eller via menyinställningarna. 
Välj din egen elektrifierande kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil. 

 

UTFORSKA JAGUAR I-PACE

SNABB LEVERANS

Vi har alltid nya och begagnade bilar på lager som kan levereras omgående. Sök bland ett urval av dessa och hitta en I-PACE nära dig.


BYGG DIN I-PACE

Skräddarsy din alldeles egna helt eldrivna I-PACE. Oändliga konfigureringsmöjligheter!

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

Skräddarsy en egen version av I-PACE och få en offert på din skapelse. Många fina valmöjligheter väntar i vår snabbkonfigurator!


FRÅGA EN EXPERT

Osäker på vilken modell som är rätt för dig? Be våra kunniga återförsäljare om hjälp.1 Jaguar har särskilt utvalda leverantörer av laddningsutrustning på alla marknader där I-PACE finns. Våra återförsäljare och utvalda leverantörer kan hjälpa dig med de bästa laddningslösningarna för dig. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information.

2. Jaguar har särskilt utsedda leverantörer av publik laddning på alla marknader där I PACE finns, och du kommer att kunna välja mellan en rad olika tariffer beroende på hur ofta du använder de tillgängliga laddstationerna. En DC-snabbladdare ger stora mängder energi på kort tid. Laddningstakten kan avta när batteriet når full kapacitet. Kunder kan därför välja att snabbladda upp till 80 % kapacitet, eller bara för den extra räckvidd som behövs.

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil. Officiella EU-testuppgifter. Från tillverkares tester enligt EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Siffror från verkliga förhållanden och allmänna uppgifter om EV-prestanda kan variera beroende på kör- och miljövariabler.

Prestandauppgifter gäller inte för modeller som säljs i Kina.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE