loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
Jaguar XE

FÖRDELAR MED ELBIL

Som helt eldriven avgasutsläppsfri bil öppnar I-PACE upp en värld av fördelar.

ATT ÄGA EN ELBIL – FÖRDELAR

Genom att matcha bilens eldrift med en design som speglar Jaguar-andan, erbjuder I PACE den omsorg, service och stöd som alltid kommer med ett Jaguar-ägande. Som utsläppsfri elbil kan I PACE erbjuda ytterligare fördelar inklusive tillgång till förmåner från lokala myndigheter, politiker och företag som stödjer övergången till eldrift. 

HJÄLP ATT KÖPA DIN ELBIL

Vissa regeringar erbjuder direkta ekonomiska förmåner eller låter elbilsförare slippa inköpsskatter som moms eller GST som gäller för bensin- och dieseldrivna fordon. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. HJÄLP MED PUNKT-
SKATTER OCH ATT REGISTRERA DIN ELBIL

Punktskatter är i allmänhet lägre för elbilar och kan vara så låga som noll. I länder där nummerskyltar köps i samband med bilköpet, eller fås i ett lotteri kan det vara så att elbilen medför lägre kostnader eller helt undgår bilregistreringslotteriet. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. 

HJÄLP ATT KÖPA LADDNINGS-
UTRUSTNING TILL ELBIL

Laddboxar kan fås till reducerat pris i vissa länder. Incitament kan också erbjudas för installation av gemensamma laddningsfaciliteter i flerbostadshus och på arbetsplatser. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. 

LÄGER SKATT FÖR FÖRETAGS-
BILAR

Elfordon kan vara föremål för betydande skattelättnader jämfört med motsvarande bensin- eller dieselbilar som används som företagsförmån. Det kan också förekomma avdragsgilla poster för arbetsgivaren för avskrivningar av tillgångar. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. 

GRATIS LADDNING FÖR ELFORDON

Gratis laddningsmöjligheter kan finnas på parkeringar vid köpcentrum, hotell och liknande platser. Detta kallas för destinationsladdning. Det kan finnas andra ställen som erbjuder lägre laddningskostnad baserat på hur lång tid du tillbringar på platsen. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. 

UNDVIKA TULLAR OCH AVGIFTER

Där vägavgifter förekommer kan elfordon vara undantagna. Självfallet behöver dessa inte betala utsläppsbaserade avgifter som av luftkvalitetsskäl ålagts bensin- och dieseldrivna bilar. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. 

BEKVÄMLIGHET OCH TILLGÅNG

I vissa städer är det tillåtet för elfordon att använda samåkningsfiler liksom separata buss- och taxifiler. Det är även tillåtet att parkera på platser där bensin- eller dieseldrivna bilar inte är tillåtna eller att parkera till en lägre kostnad. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. 

Incitamenten varierar beroende på land och ibland också beroende på stad, och kan ändras utan föregående meddelande. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för mer information. 

KONTAKTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
FÖR MER INFORMATION

Vi hoppas att du hittar svaren på alla dina frågor, men skulle du vilja ha experthjälp är du varmt välkommen att kontakta en av våra återförsäljare. De står alltid redo med goda råd och ännu mer matnyttig information.

Fördelar kan variera från land till land, och ändras utan förvarning.


SKÖTSEL AV BILEN

Med närmare ett sekel av biltillverkning och erfarenhet av bilskötsel kan du vara säker på att din Jaguar är lätt att äga. Batteriet i I-PACE omfattas av en heltäckande 8-årsgaranti1. Du kommer dessutom alltid att ges fullt stöd av vårt etablerade Jaguar-återförsäljarnätverk och våra välutbildade servicetekniker som kan din Jaguar utan och innan.


*I-PACE-garantin är begränsad till 8 år eller 160 000 km (beroende på vad som inträffar först) och är inlösbar om batteriets effektivitet går under 70 procent.

 

UTFORSKA JAGUAR I-PACE

SNABB LEVERANS

Vi har alltid nya och begagnade bilar på lager som kan levereras omgående. Sök bland ett urval av dessa och hitta en I-PACE nära dig.


BYGG DIN I-PACE

Skräddarsy din alldeles egna helt eldrivna I-PACE. Oändliga konfigureringsmöjligheter!

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

Skräddarsy en egen version av I-PACE och få en offert på din skapelse. Många fina valmöjligheter väntar i vår snabbkonfigurator!


FRÅGA EN EXPERT

Osäker på vilken modell som är rätt för dig? Be våra kunniga återförsäljare om hjälp.  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE