loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

Sömlöst integrerad teknik gör det enkelt att styra olika funktioner i
I-PACE samt dina anslutna enheter.

I-PACE bjuder på en smidig uppkopplad upplevelse – både i och utanför bilen. Information är alltid lättillgänglig via olika skärmar eller din smartphone. Allt du behöver finns hela tiden inom räckhåll.

PIVI PRO

Vårt infotainmentsystem Pivi Pro känns lika bekant som din smartphone.
Viktig information som navigation, media och kontakter är aldrig mer än en knapptryckning bort.

bg-modelDisplay

KONNEKTIVITET SOM STANDARD

HELT NY NAVIGATION

Med trafikuppdateringar i realtid och tillgång till live-information om laddningsstationer. Parkerings- och platsinformation är också tillgänglig, även när uppkoppling saknas. Allt visas i enastående 2D- eller 3D-detalj, och röststyrningen är tyst när du kör på vägar som du är förtrogen med.

SMARTPHONE-PAKET

Du kan enkelt använda din smartphone på pekskärmen i I-PACE med hjälp av Android AutoTM och Apple CarPlay®.WI-FI KOMPATIBILITET MED DATAABONNEMANG

Tack vare inbyggd 4G-data i din I-PACE har du med Wi-Fi-hotspot (tillval) tillgång till internet i bilen. Med Wi-Fi via kompatibelt dataabonnemang kan du hålla kontakten med vänner och familj och se till att alla är underhållna med videoöverföring. Även när du är på mer avlägsna platser. Wi-Fi använder den utvändiga antennen för bästa möjliga uppkoppling.

REMOTE

Interagera med din I-PACE och ta reda på viktig information, bland annat bilens tillgängliga räckvidd, med hjälp av Jaguars Remote-app2 var du än befinner dig. Dessutom ingår Optimised Assistance, som överför dina platsuppgifter och diagnostiska data i händelse av ett haveri, samt SOS Assistance Call.

SECURE TRACKER

Använder sig av spårningsteknik för att varna dig vid stöldförsök och skickar din bils position till Stolen Vehicle Tracking Centre (center för fordonsspårning). Med tillvalet Secure Tracker Pro3 skickas dessutom en varning till berörda myndigheter om din bil har stulits med icke-auktoriserade eller klonade nycklar. Abonnemang på tjänsten ingår under garantitiden.

ONLINE-PAKET

Gör din resa ännu mer uppkopplad. Med Online-paketet finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive Online Media, väderuppdateringar, kalenderinformation och intressepunkter. Du kan till och med skicka meddelanden med hjälp av röstdiktering, så att du kan behålla fokus på vägen framför.

EN JAGUAR I-PACE MÅSTE UPPLEVAS

I-PACE utgör den perfekta kombinationen av design, innovation och elektrisk körglädje.

Boka en provkörning och upplev den fulladdade prestandan.


SMART SETTINGS

Smart Settings är en funktion som ingår i Pivi Pro och som automatiskt identifierar varje förare när han eller hon använder sin nyckel och telefon.
På så vis kan systemet välja dina föredragna sätes- och spegelinställningar och spela upp dina föredragna media när du startar din resa.
Smart Settings kan också lära sig och automatisera dessa preferenser baserat på dina vanor och tidigare rutiner.

bg-modelDisplay

Det kan hända att bilarna som visas inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppgraderingar och förbättringar. Vissa funktioner som beskrivs kan vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

VILL DU VETA MER?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få information om Jaguar, kommande evenemang och attraktiva erbjudande.

Det är kul att vara först med det allra senaste.


HEAD-UP DISPLAY

Tillvalet Head-up Display hjälper föraren att behålla fokus på vägen då den visar viktiga fordonsdata så som hastighet, växelläge och navigationsriktningar på vindrutan. Den har kristallklar färggrafik med hög upplösning.

INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

Den högupplösta interaktiva förardisplayen på 12,3 tum ger relevant körinformation, inklusive helskärmsnavigation med 3D-mappning, precis där du behöver det. Den höga upplösningen garanterar optimal skärpa och den sofistikerade processorn ger knivskarp grafik med mjuka rörelser.

MERIDIANTM AUDIO

Ge liv åt din musik med två ljudanläggningar från de brittiska ljudexperterna MeridianTM. Meridians suveräna 3D-surroundljudsystem med TrifieldTM-teknik levererar samma fylliga och klara ljud som ett liveframträdande. Med sina 16 högtalare och en subwoofer levererar MeridianTM den bästa ljudupplevelsen som standard i I PACE HSE.

JAGUAR IGUIDE

Appen Jaguar iGuide använder den senaste tekniken för att förklara alla funktioner och reglage som du behöver känna till i din I-PACE. Den fungerar också som en mobil instruktionsbok, så att du alltid har svar på alla frågor nära till hands.

bg-modelDisplay

UTFORSKA JAGUAR I-PACE

SNABB LEVERANS

Vi har alltid nya och begagnade bilar på lager som kan levereras omgående. Sök bland ett urval av dessa och hitta en I-PACE nära dig.


BYGG DIN I-PACE

Skräddarsy din alldeles egna helt eldrivna I-PACE. Oändliga konfigureringsmöjligheter!

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

Skräddarsy en egen version av I-PACE och få en offert på din skapelse. Många fina valmöjligheter väntar i vår snabbkonfigurator!


FRÅGA EN EXPERT

Osäker på vilken modell som är rätt för dig? Be våra kunniga återförsäljare om hjälp.1. Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. Standardprenumeration på ett år.

2. Innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

3. Secure Tracker och Secure Tracker Pro behöver förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din lokala Jaguar-återförsäljare. Kräver Remote och mobil uppkoppling.

Vissa funktioner som beskrivs kan vara tillval. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om dess tillgänglighet. Vissa funktioner kräver ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser. Informationen om tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Föraren måste förvissa sig om att hen alltid har fullständig kontroll över bilen.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE