loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

INTERIÖRDESIGN

I-PACE återskapar den klassiska Jaguarens balans mellan sportbilsfokus och hantverksskicklighet.

Det kan hända att bilarna som visas inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppgraderingar och förbättringar. Vissa funktioner som beskrivs kan vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna. Sömlöst integrerad teknik, ett överflöd av utrymme och exceptionellt lugn.

Interiörens design är ren och okomplicerad med genomtänkta detaljer och svepande linjer

LYXIG ATMOSFÄR

Genomgående i hela kupén återfinns vackra, handgjorda detaljer som förstärker kupéns lyxiga atmosfär. Gedigen dekor omger dig och fina kontrasterande dubbelsömmar bidrar till den genomarbetade sofistikerade stilen. När det är mörkt ute accentuerar det vita ljuset alla dessa utsökta detaljer.

DOLT UTRYMME

I-PACE har en flytande mittkonsol i hjärtat av kupén. Denna unika designdetalj ger en omedelbar känsla av utrymmet i I-PACE redan när du öppnar dörren.

SÄTEN

SPORTSÄTEN

Sportsätena i I-PACE har konstruerats av experter för att ge stöd i alla svängar och kan fås i en rad olika material och färger. De har uppvärmning och kylning för ökad komfort.

PRESTANDASÄTEN

Våra prestandasäten (tillval) har vi tagit fram med utgångspunkt i våra sportbilar. De finaste materialen ger ökat sidostöd vid dynamisk körning.

MANGLER (UENDELIGE KOMBINASJONER)

(MANGLER)Din fremtidige I-PACE kan tilpasses på alle nivåer. Derfor anbefaler vi deg å kontakte din lokale forhandler, så du kan komme ut og oppleve de forskjellige materialene, farger, osv.


FINN FORHANDLER

VILL DU VETA MER?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få information om Jaguar, kommande evenemang och attraktiva erbjudande.

Det är kul att vara först med det allra senaste.


DISKRET FÖRFINING

Kupén är en tillflyktsort från världen utanför. Till denna enastående upplevelse bidrar motorns ljuddämpande inkapsling och den avancerade exteriördesignens minimerade vindbrus.

LJUDISOLERANDE GLAS

I-PACE bjuder på en raffinerad, tyst körning. För ett bibehållet lugn i kupén har I-PACE
ljudisolerat glas i vindrutan och de främre sidorutorna för att minska buller som tränger in i kupén.

EN JAGUAR I-PACE MÅSTE UPPLEVAS

I-PACE utgör den perfekta kombinationen av design, innovation och elektrisk körglädje.

Boka en provkörning och upplev den fulladdade prestandan.


FÖRKLIMATISERING AV KUPÉN

Värm upp eller kyl ner kupén i förväg via Jaguars Remote-app, så att I-PACE håller önskad temperatur innan du sätter dig i den. Genom förklimatisering av I PACE medan den laddas uppnås en perfekt temperatur utan att energi behöver tas från batteriet. På så vis bibehålls bilens räckvidd.

JONISERING AV KUPÉLUFTEN MED PM2.5-FILTER

Denna nanoe™-teknik för jonisering ökar välbefinnandet för både förare och passagerare. När du aktiverar PURIFY-knappen i din bil fångar det specialkonstruerade filtret upp finpartiklar i utomhusluften, t.ex. PM2.5 och luftburna allergener som damm och pollen. Det sker genom jonisering av partiklar inne i kupén, så att de drar till sig och neutraliserar eventuella luftföroreningar.

UTFORSKA JAGUAR I-PACE

SNABB LEVERANS

Vi har alltid nya och begagnade bilar på lager som kan levereras omgående. Sök bland ett urval av dessa och hitta en I-PACE nära dig.


BYGG DIN I-PACE

Skräddarsy din alldeles egna helt eldrivna I-PACE. Oändliga konfigureringsmöjligheter!

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

Skräddarsy en egen version av I-PACE och få en offert på din skapelse. Många fina valmöjligheter väntar i vår snabbkonfigurator!


FRÅGA EN EXPERT

Osäker på vilken modell som är rätt för dig? Be våra kunniga återförsäljare om hjälp.  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE