loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

JAGUAR ELEKTRIFIERAR

Välkommen till Panasonic Jaguar Racing. Nu kopplar vi på högspänningen igen på racerbanan. Vi vill skapa spänning samtidigt som vi leder satsningen på vår elektriska framtid. Vi har racingen i blodet och på den globala Formel E-scenen kommer vi driva vårt team, vår teknik och våra vildaste ambitioner till de absoluta gränserna.

TRÄFFA TEAMET

Våra förare, tekniker och konstruktörer – alla i världsklass – delar suget efter framgång, något som bara matchas av deras talang, uthållighet och stil. 

Jaguar FIA Formula E

VI PRESENTERAR I-TYPE

I-TYPE tar ut 200 kW (270 hk) från en skräddarsydd elektrisk drivlina, fäst på ett superlätt kolfiberchassi med bikakestruktur, och levererar precisionskörning och hisnande acceleration på innerstadsbanornas mördarkurvor i Formel E.

UTFORSKA BILEN
Jaguar FIA Formula E

VI ÄR REDO ATT TÄVLA, ÄR DU?

Spänningen under loppet är ingenting utan folkmassans vrål. Och för första gången någonsin kan du vara mer än bara åskådare. Med FanBoost är du med och driver på din favoritförare i Jaguar direkt från din smartphone.

RACING-DNA

Jaguars anseende för prestanda, teknik och design grundlades på världens mest utmanande racerbanor och mästerskap. Racingbanorna från Le Mans till Formel 1 och nu till Formel E är plattformar för vår teknikutveckling. 

Jaguar FIA Formula E

VAD ÄR FORMEL E?

Formel E är det första helelektriska mästerskapet för ensitsiga bilar, uppdelat mellan 14 lopp på 12 spännande innerstadsbanor, som sträcker sig över fem kontinenter. Panasonic Jaguar Racing deltar i Formel E från början av säsong 3 (oktober 2016).

OM FORMEL E
bg-modelDisplay

Panasonic Jaguar Racing och våra partners har en gemensam vision: samarbeta och lära för att vinna. Samarbete om framtidens teknik – vi ser alla fram mot en elektrisk framtid. 

VÅRA PARTNERS

FÖLJ OSS

För exklusiv insiderinformation om teamet, bilarna och allt som händer, följ oss via länkarna nedan.

bg-modelDisplay
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE