loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

OM FORMEL E

bg-modelDisplay

Formel E, som drog igång 2014, är snabbt på väg att bli den mest spännande serien i motorsportkalendern. Kamp hjul mot hjul i blixtrande hastigheter på vindlande innerstadsgator över hela världen gör Formel E till en unik och spännande interaktiv upplevelse för alla.

Genom att alla Formel E-team kör på samma chassi och batterienhet, jämnas spelplanen ut och fokus sätts i stället på förarskicklighet och förmågan att leverera kraft med bibehållen batteriprestanda.

bg-modelDisplay

STADSBANOR

Formel E är en veritabel racingfest med underhållning och musik som erbjuder en nära och personlig upplevelse, aldrig tidigare sedd inom motorsporten. 

 

FANBOOST

FanBoost låter dig, och alla andra fans, direkt påverka skeendet. Rösta på din favoritförare i Fanboost och se hur denna utnyttjar kraften på banan.


01 HONG KONG,
SÖNDAG 9 OKTOBER

Med sin unika blandning av gammal tradition och hi-tech är Hong Kong en av världens mest fascinerande städer. Så säg en bättre plats att starta säsong 3.02 MARRAKECH
LÖRDAG 12 NOVEMBER

Från medeltida marknader till magnifika minareter – Marrakechs livliga skönhet är makalös. Tänk dig att blåsa på i 225 km/h där.03 BUENOS AIRES
LÖRDAG 18 FEBRUARI

Buenos Aires exemplifierar sydamerikansk passion och livfullhet, men är för Formel E-förarna mest känd för sina platta rakor och oförsonliga hårnålskurvor.

FÖLJ OSS

För exklusiv insiderinformation om teamet,
bilarna och allt som händer, följ oss via länkarna nedan.


bg-modelDisplay
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE