loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

FANBOOST

bg-modelDisplay

De tre förare med flest FanBoost-röster tilldelas ett betydande krafttillskott, som de kan utnyttja i ett fem sekunder långt fönster under andra halvan av loppet. Du kan rösta i på din favoritförare i FanBoost från 12 dagar före och till 6 minuter in i varje lopp. Du kan avge din röst upp till fyra gånger per dag på en eller flera av följande plattformar ...

FIAFORMULAE.COM

ADAM CARROLL

”För första gången i motorsportens historia kan du som publik direkt påverka utgången av en tävling. Direkt från din smartphone eller dator kan du rösta på mig via FanBoost för att jag ska få en 5-sekunders kraftinjektion, som kan göra hela skillnaden mellan pallen och paddocken. Rösta på Adam! #FanBoost #AdamCarroll”

MITCH EVANS

“Med Fanboost blir det nästan som att ha fansen med sig i cockpit. Dina interaktiva röster kan ge mig det lilla extra som krävs för att ta I-TYPE till ledningen när jag som mest behöver det. Den extra kraft som levereras av Fanboost kan inte bara avgöra loppet, utan till och med hela mästerskapet. Rösta på Mitch! #FanBoost #MitchEvans”

FANBOOST

FÖLJ OSS

För exklusiv insiderinformation om teamet, bilarna och allt som händer, följ oss via länkarna nedan.

bg-modelDisplay
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE