loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

JAGUAR KAMPNJER

KAMPANJPRIS

Med Kampanj Edition's har vi samlat ett attraktivt sortiment av Jaguar-modeller med olika motorvarianter och specialutvalda utrustningspaket. Kampanj Edition ger en omfattande lösning för ett extremt attraktivt pris.

PRIVATLEASING

Privatleasing är för dig som vill ha ett enkelt och oroat bilateralt avtal. Du undviker att förhandla om en ny och begagnad bil, undviker verkstadsräkningar och oroa dig för avskrivningar.

BUSINESS MODELS

Jaguar erbjuder några av klassens lägsta CO2-värden för bränsleförbrukning och utsläpp. Lägg till långa serviceintervall och starka återförsäljningsvärden så att du verkligen får något för din investering.

JAGUAR XF SIGNATURE

Med vår nya Signature Series får du en modell som ger uttryck för din unika signatur.
Kampanjspris från, 411 900 kr*

LÄS MER

JAGUAR XE SOMMARKAMPANJ

Just nu har vi riktigt bra erbjudanden på Jaguar XE Spirit & Ultimate Edition, beställ redan idag för leverans innan midsommar! För mer information se nedan.

LÄS MER

JAGUAR XF SOMMARKAMPANJ

Just nu har vi riktigt bra erbjudanden på Jaguar XF Spirit & Ultimate Edition, beställ redan idag för leverans innan midsommar! För mer information se nedan.

LÄS MER

JAGUAR E-PACE PRIVATLEASING

Äntligen är vår nya kompakta SUV här. Med en generös standardutrustning, modern design och sitt Jaguar DNA kryssar denna SUV i alla boxar. Just nu har du dessutom möjligheten att privatleasa denna fantastiska nyhet. 

 

LÄS MER
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE