loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
17 mars 2014

JAGUAR TILLKÄNNAGER DAVID BECKHAM SOM VARUMÄRKESAMBASSADÖR FÖR KINA

David Beckham arbetar nu för Jaguar som varumärkesambassadör och kommer att stödja viktiga kommande produktlanseringar för Jaguar i Kina

Den brittiska fotbollsikonen David Beckham ska delta i traditionella marknadsföringskampanjer för varumärket på en av dess mest betydelsefulla internationella marknader. 

Bob Grace, VD för Jaguar Land Rover Kina, sade: "Vi är otroligt nöjda med att David blir en ambassadör för varumärket i Kina. David Beckham är en britt vars framgångar innebär en global popularitet och han symboliserar aktuell brittisk stil och elegans. Han är en modern brittisk person med en äkta passion för design, innovation, prestanda och bilkörning." 

Som en del av ett långsiktigt partnerskap kommer den tidigare internationella fotbollsspelaren Beckham att spela huvudrollen i en rad tryckta annonser och tv-reklam exklusivt i Kina. 

Davids roll visar honom inledningsvis med den nya Jaguar F-TYPE kupé, en sportbil som redan ses som en modern klassiker och är det perfekta uttrycket för Jaguars vision om modern brittisk stil och elegans. Hans roll kommer att utvecklas och visa honom i många varumärkes- och produktkampanjer för Jaguar under de kommande åren, inklusive de för Jaguar XJ, företagets prisbelönta stora lyxsedan.

Delta i konversationen på Facebook
Följ oss på Twitter