loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
07 december 2015

SE PRISERNA FÖR NYA JAGUAR F-PACE

Under våren 2016 lanseras nya Jaguar F-PACE på den svenska marknaden. Det är med stor glädje vi redan nu kan offentliggöra priserna på de olika utrustnings- och motorvarianterna. Därmed kan vi tillmötesgå en del av det stora intresse som redan finns för denna kommande modell sedan presentationen på IAA Frankfurt Motor Show i september. Jaguar F-PACE är den första performance-crossover i Jaguars 80 år långa historia.

Priset på Jaguar F-PACE börjar från 423.900 kronor i Sverige. Instegsmodellen är den nya i4 2.0-liters Ingenium-dieselmotorn på 180 HK, manuell växellåda och bakhjulsdrift.

F-PACE ger ett CO2-utsläpp från 129 g/km och en bränsleförbrukning på ner till 4,9 l/100 (vid blandad körning). Dessutom erbjuds F-PACE även med både V6 bensin- och dieselmotorer, kombinerat med AWD och en 8-stegad automatväxellåda.

F-PACE MED JAGUAR CARE

Som både Jaguar XE och XF lanseras även F-PACE med Jaguar Care. Detta inkluderar fri service och Jaguar Assistance inom den 3-åriga garantiperioden (obegränsat antal km), som en del av priset. Jaguar Care ger extra säkerhet för optimal användning och oförutsedda utgifter för kunden.

Läs mer om F-PACE


Se priser på F-PACE