loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
21 januari 2015

JAGUAR F-PACE - EN HELT NY ELEGANT CROSSOVER

Jaguar presenterar F-PACE – produktionsmodellen av den banbrytande konceptbilen C-X17

Andy Goss, global försäljningschef för Jaguar Land Rover: ”2015 firar vi att Jaguar fyller 80 år. Vi har startat den genom att tillkännage vår performance crossover , vilket vi anser vara den ultimata praktiska sportbilen - en bil som bygger på märkets grundläggande ideal: elegans, fart och utrymme och det kommer att bli en av de mest innovativa Jaguarer som vi tagit fram. F-PACE har nu börjat sitt testprogram inför lanseringen av den nya modellen under 2016.”

Jaguar F-PACE förenar klassledande kupéutrymme med fem säten och exceptionell vägdynamik, för att på så sätt skapa en performance crossover.  Den förkroppsligar allt som Jaguar står för: vacker design, exakta köregenskaper, smidiga vägegenskaper, lyxig interiör och banbrytande teknik.

Ian Callum, Designchef, Jaguar berättar: ”Vi har fått ett helt fantastiskt mottagande av konceptbilen C-X17 under det gångna året att vi bara var tvungna att förverkliga den.

”Jaguar F-PACE är inspirerad av F-TYPE och är en perfekt balans mellan elegans, prestanda och funktionalitet. Den har en unik kombination av sportbilens smäckra design, vackert kombinerat med en praktisk och rymlig lyxinteriör. F-PACE är vår familjesportbil”

F-PACE kommer att tillverkas i Solihull, Storbritannien.

Senare under året släpps mer information om Jaguars nya F-PACE.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad om F-PACE

#FPACE