loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
03 mars 2015

Jaguar på Facebook

Nu har Jaguar Sverige fått en dedikerad Facebook sida, där passionerade fans framöver kan följa med i de senaste lokala och internationella nyheterna om märket. Utöver nyheter på nya Facebook sidan kan du också hitta spännande tävlingar, inbjudan till events, historiska höjdpunkter och andra aktiviteter som rör Jaguar. Målet är att skapa ett levande forum, där vi och alla andra fans kan dela det stora intresset för Jaguar.

Vi har upprättat nya Facebook sidan för att göra något extra för alla Jaguar intresserade som vi vet finns runt om i hela Sverige. Vi kommer regelbundet se till att förmedla stora som små nyheter både från Sverige och utlandet, så våra medlemmar är de första att få veta vad som sker i den stora Jaguar världen.

Vi på Jaguar vill gärna skämma bort våra medlemmar. Om du anmäler dig till vår Facebook sida, kommer du automatiskt bli inbjuden till events, få presentationer på nya Jaguar modeller samt hållas uppdaterad på nyheter från Jaguar. Om du redan är Jaguar ägare, så hoppas vi att du vill dela med dig av din vardag och erfarenheter om bilen tillsammans med oss och alla övriga Jaguar intresserade. På så sätt kan vi lära oss mer om hur det är att äga en Jaguar.

Hitta och gilla nya Jaguar Facebook sidan här:

Jaguar Facebook