loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
17 januari 2014

JAGUAR HAR TILLKÄNNAGETT DE TRE KÄNDA SKÅDESPELARNA SOM SPELAR HUVUDROLLERNA I DERAS FÖRSTA SUPER BOWL-REKLAM

Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston och Mark Strong är alla med i den nya reklamfilmen "British Villains" för att introducera F-TYPE kupé.

Jaguar har tillkännagett de tre kända skådespelarna som spelar huvudrollerna i "Rendezvous", Jaguars 60 sekunder långa tv-reklam som ska visas under andra halvan av Super Bowl XLVIII, och avslöjade detaljer om sin största varumärkes- och produktmarknadsföringskampanj någonsin, kallad "British Villains", som introducerar Jaguar F-TYPE kupé (till försäljning våren 2014). Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston och Mark Strong spelar huvudrollerna i "Rendezvous", som spelades in i London av den Oscarvinnande brittiska regissören Tom Hooper.  Det är Jaguars första tv-reklam för Super Bowl. 

"Med "British Villains" presenterar Jaguar sig under Super Bowl som en utmanare till de vanliga lyxbilarna, med en unik film präglad av vår moderna brittiska stil" säger Jeff Curry, varumärkeschef för Jaguar Nordamerika.  "Med de tre kända skådespelarna Ben Kingsley, Tom Hiddleston och Mark Strong, som alla har spelat minnesvärda skurkar på film, har vi samlat några av de bästa inom brittisk film för att spela huvudrollerna in en stor kampanj av toppkvalitet som gör den enkla kulturella iakttagelsen att britter ofta spelar de bästa skurkarna på film.  All denna talang, tillsammans med regi av Oscarvinnaren Tom Hooper, gör att vi kan lansera vår kampanj för F-TYPE kupé på ett sätt som fångar varumärkets nya anda, inspirerad av vår senaste sportbil." 

"Jaguar är ett omtyckt brittiskt varumärke och det är spännande att hjälpa dem att skapa uppmärksamhet när de debuterar i ett så älskat amerikanskt evenemang som Super Bowl", förklarar Ben Kingsley. "När det gäller att vara känd för att spela minnesvärda skurkar måste jag fundera lite... Men jag antar att jag är smickrad." 

Kampanjen har utvecklats med en filmisk vision och fokuserar på den nya tv-reklamen "Rendezvous". Förutom den 60 sekunder långa reklamfilmen som ska visas under Super Bowl kommer en 30 sekunders förhandsvisning av "Rendezvous" att premiärvisas på nätet den 28 januari och i populära digitala kanaler i februari.  Jaguar förhandsvisade också sin Super Bowl-reklam med "The Setup", där sir Ben Kingsley spelar huvudrollen, under CBS och FOX NFL Divisional Playoff den 11 och 12 januari. 

Delta i konversationen på Facebook
Följ oss på Twitter