loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
19 maj 2015

VINN EN JAGUAR HERITAGE DRIVING EXPERIENCE FÖR 2 PERSONER

Jaguar erbjuder en exklusiv möjlighet att få köra de legendariska Le Mans-vinnarna Jaguar C-TYPE och D-TYPE som dominerade tävlingen på 50- och 60-talet. Racerbilarnas styrka var den väl tilltagna användningen av aluminium vilket gjorde dem lätta samtidigt som den styva karossen gav dem unika köregenskaper.

Du deltar i tävlingen där du kan vinna en resa för 2 till racingbanan i Warwickshire, Storbritannien, genom att klicka på länken nedan. Svara före den 12 juni 2015 så har du chans att vinna den helt unika ”Jaguar Heritage Driving Experience”.

Det är en heldagsaktivitet då du och din vän flyger från Sverige på morgonen och sedan tillbaka hem på kvällen, med en fantastisk erfarenhet rikare. Förutom de legendariska bilarna kommer det också finnas möjlighet att prova den moderna racerbilen Jaguar F-TYPE R Coupé.

Det historiska testcentret i Warwickshire öppnade i november 2014. Här har privata Jaguarfantaster från hela världen möjlighet att provköra precis den bil de alltid drömt om att få köra.

Testcentret erbjuder allt från en timmes pulshöjande körning i den Jaguar du aldrig fick eller en heldag med spänningsfyllda upplevelser i olika modeller. Jaguar köpte nyligen mer än 500 historiska bilar från en privat samlare, det är många av dessa välskötta bilar som gör denna ”kom och kör-upplevelse” möjlig.

Blir du inte den lyckliga vinnaren så har du ändå möjligheten att stifta bekantskap med det DNA som genom alla tider har gjort Jaguar så oemotståndligt levande.

Tävla om en unik ”Jaguar Heritage Driving Experience” för 2 personer

Läs mer om ”Jaguar Heritage Driving Experience Center”