loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
09 juni 2015

PREMIÄR, UPPLEV NYA JAGUAR XE DEN 12 OCH 13 JUNI

Nya Jaguar XE är här. Kom och upplev vår mest innovativa nyhet den 12 och 13 juni. Motorjournalister har redan rosat nya XE för de fantastiska köregenskaperna, den läckra designen och användningen av aluminium i konstruktionen. Nu är det upp till dig att värdera Jaguar XE.

Nya Jaguar XE är vår mest avancerade, effektiva och mest raffinerade sport-sedan någonsin. Den är född med DNA från sportbilen F-TYPE, som XE bland annat delar framvagnsupphängning med, detta tillsammans med bakhjulsdrift ger garantier för sportiga köregenskaper med en oöverträffad körupplevelse.

Den strama aerodynamiska designen med den sluttande taklinjen hjälper till att understryka Jaguar XE´s sportiga image och som den enda i sin klass har XE en kaross som består av 75% aluminium. Den avancerade konstruktionen gör bilen lättare än konkurrenterna utan att kompromissa på hållbarheten och vridstyvheten, detta tillsammans medverkar till att förbättra köregenskaperna markant.

Jaguar XE erbjuds bland annat med de helt nya Ingenium diesel-motorerna, som är utvecklade med fokus på prestanda och med konstruktionen i lättviktsaluminium ger detta XE låg bränsleförbrukning samtidigt som CO2-utsläppet är reducerat till 99 g/km.

Jaguar XE sätter helt nya standarder för bilar i premiumsegmentet. Kom själv och upplev detta på premiären hos din lokala Jaguar återförsäljare. Du kan läsa mer om var och när du kan uppleva Jaguar XE via länken nedanför.

Se mer om premiären av nya Jaguar XE här

Boka provkörning av nya Jaguar XE här