loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

OM JAGUAR

VÅRA VÄRDERINGAR


Ända sedan starten har vi byggt verksamheten på att skapa innovativa bilar som väcks till liv i ägarens händer. Vi arbetar konstant för en hållbar och ansvarstagande attityd. För att säkerställa att vi alltid ska uppfylla våra löften agerar alla på Jaguar enligt dessa enkla, men effektiva värderingar:

Integritet 
Vi anser att affärer ska göras på ett rättvist, ärligt och öppet sätt. Allt vi företar oss måste tåla en offentlig granskning.

Samförstånd 
Respekt, medkänsla och mänsklighet: vi bryr oss om våra kunder och kolleger över hela världen. Alla ska ha glädje av att engagera sig med oss.

Förträfflighet 
”Tillräckligt bra” är aldrig tillräckligt bra. Vi siktar på högsta tänkbara standarder och det gäller för hur vi arbetar och kvaliteten på våra bilar, produkter och tjänster.

Enighet 
Framgång är ett resultat av att skapa starka, ömsesidigt fördelaktiga relationer med kolleger, partners och kunder över hela världen.

Ansvar 
Vi har alltid ett ansvar gentemot de länder, samhällen och platser där vi arbetar. Vår målsättning är att alla ska få fördelar av att arbeta med oss.

”Huvuddrivkraften bakom vår framgång är personalens passion och hängivenhet.”
Dr Ralf Speth - VD Jaguar Land Rover.
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE