loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

INCONTROL INFOTAINMENT

UNDERHÅLLNING OCH INFORMATION PÅ DIN PEKSKÄRM

Touch och Touch Pro innehåller våra mest avancerade underhållningssystem för bilen någonsin och har utvecklats för att göra körningen säkrare och roligare. Anslut din smarttelefon för att få tillgång till appar, lyssna på musik via det högkvalitativa ljudsystemet och navigera.

TOUCH PRO

Touch Pro är Jaguars mest avancerade multimediasystem någonsin. Det har en 10-tums pekskärm där du kan styra dina kartor, media och inställningar med hjälp pek-, svep- och nyprörelser (zoomning). Med hjälp av smart röstigenkänning kan du verkställa kommandon säkert utan att ta blicken från vägen.

TOUCH PRO-FUNKTIONER

10-TUMS PEKSKÄRM

Med den tryckkänsliga multipekskärmen i Touch Pro kan du peka, svepa och nypa (zooma) på skärmen för att styra kartor, media och inställningar.

NAVIGATION PRO

Med tillägget Connect Pro, lär Navigation Pro in sina vanligaste rutter och uppdaterar dig med information, trafik och trafikinformation.


MERIDIAN™ LJUDSYSTEM

Den klassledande hifi-tekniken från Meridian Audio ger ett klart och live-liknande ljud som når alla åkande via bilens högtalaruppsättning. 


HEAD UP-DISPLAY

Head up-displayen visar viktiga kördata direkt på vindrutan så att du inte behöver ta blicken från vägen.




VIRTUELL INSTRUMENTPANEL

Ett helt nytt grafikgränssnitt med avancerade funktioner och fyra förinställda displayteman, eller kartvisning i full 3D, för att passa dina personliga önskemål.

DISPLAY MED DUBBELVISNING

Den dubbla displayen låter föraren och passagerana titta på olika innehåll på samma pekskärm. 


DIGITAL-TV

Ditt val av digitala tv-kanaler kan ses både fram och bak i din Jaguar.



BAKSÄTESUNDERHÅLLNING

Integrerad baksätesunderhållning med två separata 8- eller 10-tumsskärmar i de främre nackstöden samt trådlös fjärrkontroll och hörlurar.

DAB-RADIO

Förinställ och spara dina favoritkanaler och lyssna på digitala radiosändningar för att säkerställa bästa radiokvalitet i din Jaguar.


TOUCH

Styr miljön i din bil med Touch, som även länkar dig sömlöst och säkert till din Jaguar när du befinner dig någon annanstans. Gör körningen till en ännu bättre upplevelse med hjälp av multimediahubben med allt från navigation till DAB-radio.

 

TOUCH-FUNKTIONER

8-TUMS PEKSKÄRM

Mitt på instrumentpanelen finns en klar och snabb grafisk pekskärm som svarar direkt när du vidrör den eller sveper med fingret över skärmen.


BILNAVIGATION

Sök enkelt och lätt destinationer och spara favoritplatser så att du snabbt hittar dem nästa gång. 2D och 3D-kartor och röstmeddelanden gör upplevelsen intuitiv.

HÖGKVALITATIV LJUDANLÄGGNING

Du och alla dina passangeare kan uppleva ett fantastiskt ljud från alla källor, oavsett var ni sitter i bilen.

HEAD-UP DISPLAY

Head up-displayen visar viktiga kördata direkt på vindrutan så att du inte behöver ta blicken från vägen. 

DAB-RADIO

DAB säkerställer bästa ljudkvalitet från radion och ett brett kanalutbud. Förinställ och spara dina favoritkanaler.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.

 

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE