loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

JAGUAR BLUETOOTH®-ANSLUTNING

JAGUAR BLUETOOTH®-ANSLUTNING

Läs om hur du använder Bluetooth®-anslutning med din mobiltelefon och utforska funktionerna som kan hålla dig uppkopplad medan du kör.

Vad är Bluetooth®? 


Bluetooth® är en radiofrekvensteknik för trådlös, kortväga överföring av röstkommunikation och data. Räckvidden för Bluetooth®-enheter är omkring 10 meter, och data kan överföras med en hastighet på 1 Mbps.  


Vad kan jag använda en Jaguar Bluetooth®-anslutning till? 


Med Bluetooth®-teknik kan du fjärransluta en kompatibel mobiltelefon till din Jaguar för att ringa och ta emot samtal och använda andra viktiga mobilfunktioner. Vid Bluetooth®-anslutning kan du låta din mobiltelefon ligga kvar i portföljen eller en ficka medan du kör eller står parkerad.

För ökad bekvämlighet och säkerhet kan det Bluetooth®-aktiverade telefonsystemet styras via röstaktivering och från ratten eller pekskärmen i din Jaguar. Olika funktioner kommer att vara tillgängliga beroende på mobiltelefonen som används. Besök vårt Connectivity Centre för att ta reda på mer.Är min mobiltelefon kompatibel? 


Ett stort antal olika smarttelefoner – inklusive enheter tillverkade av Apple, Samsung, Nokia, Sony och Blackberry – är kompatibla med Jaguars Bluetooth®-anslutning. Våra ingenjörer har testat och rekommenderar följande enheter för att uppfylla våra kvalitetsstandarder:  

Denna lista kommer att uppdateras i takt med att fler enheter testas och nya enheter lanseras. Observera att inte alla Bluetooth®-aktiverade mobiltelefoner är kompatibla med Jaguars Bluetooth®-anslutning. 

Hur ansluter jag till Bluetooth®? 


För fullständiga anvisningar om hur du ansluter din mobilenhet till din Jaguar via Bluetooth®, besök vårt särskilda Connectivity Centre. Där finns även detaljerad information om parnings-, frånkopplings- och uppkopplingsfunktioner. 

GÅ TILL BLUETOOTH®-ANSLUTNINGSPROCEDURER 


InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE