loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

I-PACE CONCEPT

Introduktion av I-PACE Concept, en förhandsvisning av Jaguars första helelektriska bil.

I PACE Concept är mer än en konceptbil. Den är en förhandsvisning av vår första batteridrivna bil och markerar startskottet för vår satsning på elbilar som också bjuder förarna på renodlad körglädje. Vi investerar för att ligga i framkant vad gäller nollutsläppsteknik och hjälper samtidigt förare att förstå mer om elbilar.

DJÄRV EXTERIÖR

Med dramatiska proportioner som möjliggörs av elteknik tar I-PACE Concept in Jaguars distinkta design-DNA i en ny era.

bg-modelDisplay

I-PACE CONCEPT DESIGN

I-PACE Concept är i första hand en sann Jaguar och representerar en banbrytande framtid inom elfordon.

bg-modelDisplay

DRAMATISK DESIGN

”Utmaningen var att konstruera och bygga en elbil som är en distinkt och omisskännlig Jaguar – en elbil som också kittlar förarens sinnen.” 

Ian Callum, designchef

 

bg-modelDisplay

PRESTANDA OCH TEKNIK

I-PACE Concept förenar de prestanda och den legendariska elegans du förväntar dig av en Jaguar för att körningen ska bli verkligt engagerande och spännande.

bg-modelDisplay

AVANCERAD TEKNIK

Även om tekniken står i centrum för I-PACE Concept är bilen fortfarande diskret och fokuserad på att ge både förare och passagerare glädje under resor.

Välj din egen eldrivna kombination av prestanda, teknik och stil från Jaguar.

UTFORSKA I-PACE

Bilderna visar konceptbilen I-PACE. Serietillverkade bilar kan komma att avvika i fråga om slutlig design och utförande samt förarreglagens placering. Alla uppgifter om acceleration, effekt, hastighet, räckvidd och laddning är tillverkarens uppskattningar baserade på bästa tillgängliga information vid tidpunkten för publicering. Serietillverkade bilar kommer att testas och certifieras före lansering, och officiella uppgifter presenteras innan kundbeställningar kan göras.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE