loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

LADDNING I-PACE

bg-modelDisplay

Jaguars hel-elektriska I-PACE utlovar både snabb laddning och hög prestanda när den lanseras för allmänheten den 1e mars. Med en laddkapacitet på under 45 minuter* och sportbilsprestanda parat med den praktiska nyttan hos en SUV gör I-PACE till den perfekta vardagsbilen – för skolskjutsning, jobbpendling och vinterfrusna dagar.

“Inte nog med att I-PACE laddar tillräckligt snabbt och smidigt för att passa kundernas krav i vardagen, den bjuder också på stark och fokuserad prestanda under en mängd olika förhållanden och klimat. I kombination med kompetensen från vår hyllade PACE-familj ser den här eldrivna prestanda-SUV:en ut att bli något helt unikt.” - Ian Hoban, Jaguar Vehicle Line Director


JAG VILL HA EN  HÅLL MIG INFORMERAD

HEMMALADDNING

Med laddning på hemmaplan har du också som oftast möjlighet att ladda bilens batteri fullt ut. Vilket ger dig en ökad mobilitet och frihet till nästkommande resa. För att få ut maximal kapacitet av din hemmaladdning rekommenderar vi att du installerar en laddbox. 

Att ladda hemma
Vi rekommenderar att installera en laddningsstation hemma, då det har flera fördelar för dig som elbilsägare. Först och främst laddar den upp din nya I-PACE på ett säkert och mycket snabbare sätt en via ett vanligt eluttag. Beroende på din elleverantör och ditt specifika eluttag kan du med en laddbox få en säker uppladdning på mellan 3,7 och 7,4kW. Med detta alternativ blir uppladdningen väsentligt snabbare än med ett vanligt eluttag och dessutom utan säkerhetsrisk.


Dina alternativ för hemmaladdning 
En hemmaladdare måste installeras av en auktoriserad montör, och installationskostnaden beror på hushållets individuella parametrar såsom avstånd till säkringsskåp, kapacitet i nätet osv. Om du önskar att få mer information kring de olika alternativen för hemmaladdare rekommenderar vi att du kontaktar CLEVER, som är vår officiella installationspartner, på telefon: 077 44 33 900, E-post: kundservice@clever.nu

 

LÄS MER OM CLEVER

Jaguar I-PACE

OFFENTLIG LADDNING I SVERIGE

Det offentliga ladd nätverket för elbilar växer. Det finns idag 4625 laddningsstationer över hela landet, ofta på kommunala parkeringsplatser och runt köpcentrum. De flesta är gratis och du använder din egen kabel. 

Snabbladdning:
Snabbladdningsstationer är att likna vid elbilens «bensinpump». Här kommer du kunna ladda din I-PACE med 100kw från 0% till 80% på ca 45minuter. Kom ihåg att laddningstiden för alla elbilar påverkas av utomhustemperaturen och blir tex längre vid lägre temperaturer. Snabbladdningsstationer hittar du först och främst längst de största vägarna, vid vägkrogar och bensinstationer och du betalar oftast för laddningstiden. För närvarande finns det mer än 300 snabbladdningsstationer längs vägarna i Sverige.

På https://bee.se/, http://www.uppladdning.nu eller med Bee's egen app och med appen ”OpenChargeMap”hittar du en karta med samtliga laddningsstationer i hela Sverige. Om du anmäler dig till Svenska Elbilsföreningen  www.elbilsverige.se får du också en rad förmåner.

 
LÄS MER rel="noopener noreferrer" OM BEE

LÄS MER OM SVENSKA ELBILSFÖREINGEN
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE