loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

PRESTANDA OCH TEKNIK

I-PACE Concept förenar de prestanda och den legendariska förfining som du förväntar dig av en Jaguar för att körningen ska bli verkligt engagerande och spännande.

bg-modelDisplay

Med hjälp av ett omedelbart vridmoment på 700 Nm och en effekt på 400 hk tar I-PACE Concept dig från 0 till 100 km/h på runt 4 sekunder. I-PACE Concept drivs av två elmotorer och har högeffektiv fyrhjulsdrift för spännande körning under alla vägförhållanden.

JAG VILL HA EN JAG VILL FÅ INFORMATION
Jaguar I-PACE

AVANCERAD TEKNIK

Även om tekniken står i centrum för I-PACE Concept så är bilen fortfarande diskret och fokuserad på att förhöja de åkandes njutning

INTUITIVT UPPKOPPLAD

Den sofistikerade tekniken i I-PACE Concept är aldrig iögonfallande eller påträngande. All kontroll och interaktion, varje liten bit information, är logisk och intuitiv, så att du kan koncentrera dig på vägen.

bg-modelDisplay
Jaguar I-PACE

VACKRA DISPLAYER

I-PACE Concept kommunicerar bekvämt via fyra bildskärmar som är optimalt placerade för föraren. I mittkonsolen finns två infotainment-pekskärmar, medan fordonsinformation visas separat framför ratten. En head up-display i helfärg visar viktig information diskret på bilens framruta.

Jaguar I-PACE

TILLGÄNGLIG FRÅN ANDRA HALVÅRET 2018

Håll dig uppdaterad med de allra senaste nyheterna inför I-PACE:ans fullständiga i 2018.
Vill du vara en av de första att äga en I-PACE när den blir tillgänglig under andra halvan av 2018? Meddela oss så sammanför vi dig med en lokal återförsäljare.

 

JAG VILL HA EN

JAG VILL FÅ INFORMATION

Bilderna visar konceptbilen I-PACE. Produktionsbilarna kan komma att avvika i fråga om slutlig design och utförande samt förarreglage. Alla uppgifter om acceleration, effekt, hastighet, räckvidd och laddning är tillverkarens uppskattningar baserade på bästa tillgängliga information vid tidpunkten för publicering. Produktionsbilarna kommer att testas och certifieras före lansering, och officiella uppgifter presenteras innan kundbeställningar kan göras.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE