loading
Var god vänta...
Skip primary navigation
summer_campaign

KAMPANJ HELA SOMMAREN
NY JAGUAR TILL 2,95 % RÄNTA

Planerar du att semestra på hemmaplan i år? Gör det i en ny Jaguar som kan levereras omgående till sommarens bästa ränta: 2,95 %. Kampanjen gäller ett begränsat antal nya lagerbilar t.o.m. 31 augusti 2020.

HITTA DIN NYA BIL HÄR

Med de flesta lagerbilar skickar vi dessutom med en snygg Jaguar-resväska på köpet, värd 3 725 kr.* Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information!

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

*Gäller ett begränsat antal lagerbilar över 90 dagar vid finansiering via DNB finans.

HEMESTER MED JAGUAR

Maxa sommarens bilsemester tillsammans med oss! Upptäck nya smarta tillbehör,
lär dig något nytt och förbered din Jaguar på bästa sätt hos en auktoriserad serviceverkstad.

SOMMARENS BÄSTA TILLBEHÖR

Jaguar kännetecknas av en unik kombination av prestanda och skönhet. Därför erbjuder vi ett brett utbud av originaltillbehör som matchar vårt DNA, och kan ge din bilhemester det där lilla extra! Vad sägs om en snygg och säker takreling för tung packning, cykelhållare eller dragkrok? Kontakta din återförsäljare för mer information och prisuppgifter.

GÖR DIN JAGUAR SOMMARFIN

Innan du ger dig ut på vägarna är det bra att lämna in din bil på service hos en auktoriserad Jaguar-serviceverkstad. Då är du säker på att din ögonsten är i absolut toppform och har optimal prestanda, komfort och säkerhet inför alla äventyr. Just nu har flera av våra verkstäder fina sommarerbjudanden.


VÄSSA DINA JAGUAR-KUNSKAPER

Vill du djupdyka i våra olika modeller? All fakta, teknisk data och inspiration du kan tänkas behöva finns samlat i våra digitala broschyrer och prislistor. Klicka vidare och få tillgång till massor av matnyttig information om din nuvarande Jaguar eller den kommande drömbilen.

 

PROVKÖR OCH SLÄCK TÖRSTEN

En Jaguar måste upplevas! Passa på att boka provkörning i sommar så ser vi till att släcka din törst med en svalkande (eller värmande) dryck när du kört klart.

 

BOKA PROVKÖRNING HÄR 

FÅ UT MER AV SOMMAREN I
LYX-SUVEN JAGUAR F-PACE

F-PACE är en performance-SUV, genomsyrad av lyx, sportighet och dramatisk design. En bil med ett kraftfullt utseende som garanterat väcker uppmärksamhet på vägarna. Satsa på ett helt bekymmersfritt bilägande genom att privatleasa den från 4 995 kr/mån.

FÅ EN OFFERT 

REDO ATT MÖTA SOMMAREN I DIN DRÖMBIL?

Passa på! Välj en ny Jaguar som kan levereras direkt till sommarens bästa ränta: 2,95 %.


  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE