loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

VÄRLDSPREMIÄR I AMSTERDAM

 

Brittisk-kosovoalbanska singer-songwritern Dua Lipa har samarbetat med Jaguar för att skapa musik på ett helt nytt sätt. Med hjälp av Jaguars innovativa programvara och kördata från hennes turer med I-PACE har hon skapat en exklusiv remix av sin senaste låt "Want To". Den har redan blivit den mest remixade låten i musikhistorien sedan Dua Lipa släppte den i samband med en exklusiv spelning i Amsterdam.

Tillsammans bestämmer vi takten – the pace. Bli en del av det hela.

Håll koll via våra sociala kanaler för att se vad som är på gång.

 

GALLERI

 

A new kind of track

Musik gör varje körupplevelse individuell och unik. I samarbete med Dua Lipa tar vi det hela ett steg längre. Med Jaguars specialutvecklade programvara har hon skapat en exklusiv remix av sin senaste låt, "Want To", genom att köra Jaguar I-PACE. Bilens intelligenta sensorer fångade upp Dua Lipas körstil – allt från acceleration till elförbrukning – och använde dessa data som inspiration till låten.

LYSSNA NU

“Want To” remix?

Rytmen kommer av sig själv så länge den rätta algoritmen finns på plats.

Nu låter vi hennes fans världen över skapa egna remixer med egna data – utifrån hur de kör, låtarna de lyssnar på eller bara genom att spela rytmen på en mobil enhet.

Det går att skapa över en miljon olika remixer med flera tempon och versioner baserat på musikgenrer som hip-hop och dance till orkestermusik, pop och drum and bass. 

Med några få klick skapar du ditt eget mästerverk. Använd #thepace

SKAPA DIN EGEN REMIX NU

MÖT PACE-FAMILJEN

PACE-familjen sammanför Jaguars essens med praktiska egenskaper i en serie enastående SUVar. Varje modell bygger på toppmodern teknik och innovationer som ger varje fordon dess egen unika individualitet. 

I-PACE

Vi introducerar Jaguars första eldrivna prestanda-SUV. Nya Jaguar I-PACE är byggd från grunden som ett renodlat batteridrivet elfordon (BEV). Den är spännande att titta på och ett nöje att köra. Framför allt är I-PACE en Jaguar – en bil för körglädje.

LÄS MER
 

E-PACE

E-PACE är Jaguars första kompakta SUV. Detta kapabla fordon utgör en unik blandning av elegans, smidighet och dynamisk körning. Med den förarfokuserade förarmiljön som hjärta i den familjevänliga interiören, tillför E-PACE praktiskt vardagstänk till Jaguars välkända prestanda. Detta är en helt ny typ av kompakt-SUV.

LÄS MER
 

F-PACE

Vår lyxiga prestanda-SUV förenar sportiga köregenskaper och dramatisk skönhet med funktionalitet och effektivitet. Den avancerade tekniken är i fokus och F-PACE håller dig säker, uppkopplad och underhållen. Den utgör ett riktmärke för goda prestanda och gör vardagskörningen utomordentligt behaglig för dig och din familj.

LÄS MER
 
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE