loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

ICE DRIVE ADVANCED

SPECIALUTFORMAT FÖR VÅRA ÅTERKOMMANDE GÄSTER
ELLER FÖRARE MED TIDIGARE ERFARENHET AV ISKÖRNING.

DEN MEST INTENSIVA ISKÖRNINGEN HITTILLS

Mer tid på banan, fördjupade genomgångar med en personlig instruktör och större chans att snabbare avancera till prestandabilar. Helt enkelt roligare.ICE DRIVE ADVANCED / 3 DAGAR

ICE DRIVE ADVANCED+ / 4 DAGARTRÄFFA EXPERTTEAMET

Professionella, hängivna och mycket erfarna. Våra expertinstruktörer ser till att få ut mesta möjliga från alla bilar och gäster. 

bg-modelDisplay


BOKA DIN UPPLEVELSEICE DRIVE ADVANCED

För återkommande gäster eller förare med tidigare erfarenhet av iskörning har vi utformat detta avancerade program för att vidareutveckla dina färdigheter. Mer tid på banan, fördjupade genomgångar med personlig instruktör och tekniska utmaningar innebär bättre chans att snabbare avancera till prestandabilar. Helt enkelt roligare.

ICE DRIVE ADVANCED+

För återkommande gäster eller förare med tidigare erfarenhet av iskörning har vi utformat detta avancerade program för att vidareutveckla dina färdigheter.
Mer tid på banan, fördjupade genomgångar med personlig instruktör och tekniska utmaningar innebär bättre chans att snabbare avancera till prestandabilar. Du får hisnande upplevelser i våra mest responsiva och kapabla fordon som är byggda med avancerad teknik för renodlad kraft och prestanda.

ICE DRIVE ADVANCED

Detta evenemang varar i 3 eller 4 dagar och riktar sig i
första hand till återkommande gäster eller förare med
tidigare erfarenhet av iskörning. Mer tid på isen, fler
privatlektioner och mängder av tekniska utmaningar.

 

TA REDA PÅ MER

bg-modelDisplay
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE