loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

 

Under hösten utlyste Jaguar Sverige en filmtävling där det vinnande bidraget blir officiell lanseringsfilm för nya Jaguar E-PACE 2018. Här kan du se de fem finalisterna och rösta på din favorit!

Hur röstar man? Du röstar genom att kommentera det bidrag du tycker passar bäst som reklamfilm för laneringen av E-PACE i Sverige. Alla som röstar kvalificerar dessutom till att vinna E-PACE i en vecka genom att tagga en vän som de vill ha med sig på en åktur i E-PACE och motiverar varför de ska vinna.

Rösta & vinn en vecka i nya E-PACE.

Se bidragen här

 

Hur koras vinnaren? Vinnaren i tävlingen om att bli Jaguars officiella reklamfilm för nya E-PACE i Sverige koras genom sammanräkning av röster från allmänheten och tävlingsjurynLäs mer kring hur rösträkningen går till i våra tävlingsregler här

Tävlingsregler:

Av alla bidrag, som via crowdsourcing anmälts till Cosmic People, har Cosmic People arbetat fram 20 finalister, Jaguar Sverige och Cosmic People har därefter utsett 5 finalister. Vinnaren utses genom input från allmänheten och en utsedd tävlingsjury. Tävlingen sker på Facebook som plattform men är ej i samarbete med Facebook. Det slutgiltiga resultatet kan ej överklagas.

Röstningsregler finalen:

I finalen delas hälften (51%) av poängen ut av Juryn (bestående av 6 jurymedlemmar) och den andra hälften (49%) står svenska folket för genom ”gilla” noteringar på Jaguars officiella tävlingssida på Facebook. I finalen medverkar totalt 5 bidrag.

Juryröstning

Varje jurymedlem – totalt sex stycken – lämnar sina röster på följande vis: 1,2,3,4,6 poäng. Resultatet redovisas endast grafiskt som en röst. Totalt delar alltså jurygrupperna ut 6 * 16 poäng = 96 poäng.

Folkets röst delas ut procentuellt

Resterande poäng står svenska folket för genom att markera ”gilla” på Jaguars officiella tävlingssida på facebook. Allmänhetens poäng fördelades procentuellt – ett bidrag som får 10 procent av alla gilla markeringar också 10 procent av de återstående 95 poängen.

Sammanlagt har jurygrupperna och tittarna 191 röster att dela ut. Det bidrag med högst totalpoäng från juryn och allmänheten vinner tävlingen. Om två bidrag hamnar på samma totalpoäng vinner den med flest antal 6 poängare av juryn. Om två bidrag hamnar på samma totalpoäng och har samma antal 6 poängare så vinner den med flest antal faktiska röster av allmänheten.

 

Jurysammansättning:

Juryn arbetar utifrån följande kriteria när de bedömmer och poängsätter de olika bidragen:
IMPACTFULNESS / ARTISTIC STYLE / DISTURB THE PEACE CONCEPT / CRAFTMANSHIP / STRATIGIC FIT

 

Jonas Lindow (MD for Jaguar Sweden),

Ebba Jeppsson (Marketing Manager Jaguar Sweden),

Peter Stenbaek (Creative Director Cosmic People - Crowdsourcing agency),

Daniel Beijner (Entrepreneur, MD and Founder Salong Betong),

Christopher Östlund (Publisher)  


 
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE