loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TILLBEHÖR

Förutom fem XE-modeller, var och en med sin egen personlighet, har du ett stort utbud av tillbehör att välja bland. På så vis kan du skapa din egen XE, ända ner i minsta detalj.

Med Jaguars tillbehör kan du göra din XE personlig utifrån din smak, din livsstil och dina intressen. Vi har tagit de populäraste tillbehören och skapat fyra bekväma paket: Style, Sport, Touring och Outdoor. Ta en titt och bygg sedan din egen XE eller titta i vår tillbehörskatalog online för att se hela utbudet.

STYLE-PAKET

Förstärk din XE:s snygga utseende, invändigt och utvändigt.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

STYLE-PAKETET INNEHÅLLER:

Blanksvarta luftutsläpp på sidorna; blanksvarta backspegelkåpor, växelväljare med läder upptill (finns i svart eller rött) samt sportpedalsbelägg i en kombination av rostfritt stål och gummi (visas inte).

SPORT-PAKET

Vare sig det handlar om cykling, surfning eller någon annan sport med utrustning kan XE anpassas perfekt till din livsstil.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

SPORT-PAKETET INNEHÅLLER:

Jaguar-märkta XE-lasthållare för all taklastutrustning, en låsbar, lättmonterad cykelhållare med gaffelmontering för lättviktscyklar och tävlingshjul samt en hopfällbar förvaring som hindrar din utrustning från att glida omkring i bagageutrymmet.

TOURING-PAKET

Förvara dina väskor, kläder och andra småsaker på ett säkert och organiserat sätt, vare sig det är på en helgtripp eller en affärsresa.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

TOURING-PAKETET INNEHÅLLER:

En nackstödsmonterad Jaguar-klädhängare som håller kläder skrynkelfria, skräddarsydd premiumförvaring på framsätenas baksida i läder, en lyxig lastutrymmesmatta samt ett par sidonät i bagageutrymmet för att hålla ordning på mindre artiklar (visas inte).

OUTDOOR-PAKET

Turer ut till landet, eller till och med till den lokala parken, kan slita på din bil. Se till att din XE hålls ren och oförstörd.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

OUTDOOR-PAKETET INNEHÅLLER:

Stänkskydd fram och bak som skyddar karossen mot smuts och stenskott, slitstarka Jaguar-märkta gummimattor som skyddar kupéns mattor samt en XE-anpassad lastutrymmesmatta som lätt kan tas ur för rengöring.

När du bygger din XE kan du välja din modell och lägga till tillval och tillbehör precis hur du vill. Och om du vill se mer än bara de fyra paketen som visas och göra din XE ännu mer personlig, varför inte ta en titt i vår kompletta katalog online?

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE