loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

INTERIÖR

Fokuserad, exakt och vackert utformad. XE är en inspirerande plats för förare och passagerare.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

I FÖRARSÄTET

Bli ett med XE i samma ögonblick som du glider ner i de skålade sätena; man sitter lågt i en Jaguar. Intill dig bidrar den upphöjda mittkonsolen till känslan av en cockpit, medan den trappformade instrumentpanelen sveper elegant bort från dig. Alla reglage finns inom nära räckhåll.

bg-modelDisplay

LYXIG INSTRUMENTPANEL

XE:s unika trappformade instrumentpanel sveper mjukt bort från dig och skapar en känsla av rymd.

Jaguar XE interior

XE VAKNAR TILL LIV

XE:s startknapp pulserar i takt med hjärtat och skapar genast en känslomässig koppling mellan dig och din bil. Dess dubbla 72 slag i minuten är samma som kattdjuret jaguar har i vila. Tryck på Start-knappen och XE vaknar till liv, nålarna sveper över instrumenten, motorn morrar. I bilar med automatisk växellåda höjer sig JaguarDrive Control-reglaget för att möta din hand.

bg-modelDisplay

DE FINASTE DETALJER

För att ge en naturlig, handskmjuk känsla kommer vårt läder från de bästa läderleverantörerna i Storbritannien och Italien. Dubbelsömmarna ger bättre hållbarhet och finns i kontrastfärger som definierar XE:s lyxiga interiör.

Jaguar XE interior

PERSONIFIERING

Du kan göra kupén i din XE unik till utseende och känsla. Vi tillhandahåller premiumkvalitet, moderna material och noggrant hantverk, du berättar hur du vill att din idealiska interiör ska se ut. Eleganta moderna fanertyper tillsammans med högkvalitativa tyger och läder finns som komplement till utbudet av färgteman.

Jaguar XE interior

DESIGNDETALJER

Genom hela XE går de naturliga formerna hos interiörens arkitektur väl ihop med det omfattande urvalet av moderna eller traditionella material och dekorer. Mattkromade luftutsläpp markerar ändarna på XE:s instrumentpanel vid övergången till dörrsidorna. De är upplysta bakifrån via XE:s kupébelysning (tillval) och betonar både kupéns bredd och omfattningen av vår detaljnoggrannhet.

Jaguar XE interior

PASSAGERARKOMFORT

Med sin längd på 4 672 mm och bredd på 1 850 mm (exkl. sidospeglar) har XE bekväm plats för tre vuxna passagerare i baksätet. Och i det 455 liter stora bagageutrymmet är det gott om plats också.

STANDARDUTRUSTNING

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE