loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

XE är fylld med den senaste tekniken för att du ska vara säker, underhållen och uppkopplad.

bg-modelDisplay

JAGUAR INNOVATION

I XE finns ett stort utbud av innovativ och sömlöst integrerad teknik – allt från heltäckande multimediateknik till precisionsbyggda ljudsystem och smarta förarassistanssystem.

HEAD-UP-DISPLAY*

Tillvalet head up-display (HUD) med laserteknik projicerar viktig information på framrutan. Vägmärkesidentifiering (i förekommande fall), bilens hastighet, navigations- och farthållarmeddelanden visas tydligt även i direkt solljus.HUD minimerar tiden du tillbringar med att titta ned på instrumentpanelen. 

** Tillval 

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

 
Jaguar XE In-Car technology

LJUD

Till XE finns en rad avancerade ljudsystem, bland annat ett Jaguar ljudsystem på 80 W och med sex högtalare. För den som vill ha en alldeles speciell ljudupplevelse finns ett Meridian ljudsystem som tillval, och då ingår det nya surround-ljudsystemet på 825 W och med 17 högtalare.

PARKERINGS- OCH TRAFIKASSISTANSUTRUSTNING

I XE har du en rad förarassistanssystem nära till hands som gör varje resa till en säkrare upplevelse. Med hjälp av den senaste innovativa tekniken bidrar dessa funktioner till att undvika potentiella kollisioner och hantera en mängd olika körsituationer.

AUTONOM NÖDBROMSNING**

Skulle en potentiell kollisionssituation upptäckas framför bilen varnar XE med en ljudsignal. Visuell varning visas strax därpå. Om du inte agerar, aktiverar systemet bilens bromsar för att lindra effekterna av en eventuell kollision. 

**Standardutrustning (marknadsberoende)

FÖRARASSISTANSSYSTEM

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE