loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

XE:s uppgraderade, förarfokuserade interiör kombinerar lyx med praktisk nytta.

JAGUAR INNOVATION

I XE finns ett stort utbud av innovativ och sömlöst integrerad teknik – allt från heltäckande multimediateknik till precisionsbyggda ljudsystem och smarta förarassistanssystem.

TOUCH PRO DUO

För bästa utnyttjande av Touch Pro Duo får du utöver en 10 tum stor pekskärm också en extra, 5,5-tums pekskärm nedanför, så att du kan utföra flera uppgifter samtidigt. Följ navigationssystemet samtidigt som du har underhållningen igång på skärmen1 nedanför.

INCONTROL

ONLINE-PAKET

Alla kan vara anslutna. Vårt Online-paket2 innehåller en 4G Wi-Fi Hotspot som ger anslutbarhet för upp till åtta enheter. Det innefattar också smarta inställningar som fokuserar på att skapa en personlig körupplevelse.

CONNECTED NAVIGATION PRO

Få trafikuppdateringar live och håll dina vänner underrättade om när du räknar med att vara framme. Connected Navigation Pro2 innefattar dörr-till-dörr-navigation från din smartphone, satellitvy samt översikt över parkeringsmöjligheter.

INCONTROL APPAR

InControl har dessutom ett helt gäng interaktiva appar för alla i bilen. Lyssna på det du gillar bland tusentals låtar, hitta on-demand-program och podcasts.


REMOTE

Interagera med din XE var du än befinner dig. Med Remote kan du kontrollera bränslenivån, ta reda på var bilen är och komma åt lås, belysning och klimatinställningar även när du inte befinner dig i bilen.
SMARTPHONE-PAKET

Med skärmdelning via ditt InControl infotainmentsystem förblir du säkert uppkopplad med din smartphone även när du befinner dig i bilen. Det har appar så som Android Auto™ och Apple CarPlay®.

CAVEAT: Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.

SECURE TRACKER

I händelse av att bilen skulle bli stulen signalerar Secure Tracker3 (tillval) var din XE är och varskor myndigheterna direkt så att din bil kan återbördas till dig så fort som möjligt.
TRÅDLÖS LADDNING

Håll dig ständigt ansluten i din XE. Tillvalet för trådlös laddning är en bekväm funktion som laddar upp telefonens batteri vid behov.

CLEARSIGHT INRE BACKSPEGEL

Avancerad teknik ger dig den bästa sikten bakåt i din Jaguar XE*. En kamera i antennen skickar en livevideo till backspegeln så att du har ständig uppsikt oavsett vad som finns bakom bilen.

CAVEAT: *Tillvalsutrustning. Kunder med varifokala eller bifokala linser kan uppleva problem med att vänja sig vid spegelns digitala läge. Spegelns normala läge kan dock alltid användas. 

 

INFOTAINMENT

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE