loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

NYA XF CHEQUERED FLAG

En förstärkning av XF:s prisbelönta design. 

 

CO2-UTSLÄPP g/km:
177-279g/km Co2

Jaguar XE

XF SPORTBRAKE

Otvetydigt Jaguar. Den självsäkra designen hos XF sticker ut ur mängden.

Bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats motsvarar eventuellt inte exakt nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

SEDAN ELLER SPORTBRAKE

Oavsett om du väljer en sofistikerad Sedan eller den eleganta mångsidigheten hos Sportbrake - ger XF en dynamisk körupplevelse.

bg-modelDisplay

NYA XF CHEQUERED FLAG

En distinkt tolkning av XF:s förföriska blandning av design,
dynamik och förfining. Chequered Flag har unika emblem
och fälgar och kan fås med våra populäraste drivlinor i en
kombination av exklusivitet och individuell smak.  

 

SE GALLERI

bg-modelDisplay

LÅG VIKT, INSTINKTIV, LYHÖRD

Tack vare Jaguars lättviktsarkitektur i aluminium är XF mer effektiv, har lägre driftskostnader samt utsläpp ner till låga 134 g/km1‡. Hjulupphängningarna i lättviktsteknik, med dubbla tvärlänkar fram och multilänkaxel bak, ger åkkomfort och köregenskaper på högsta nivå. 

UTFORSKA KÖRUPPLEVELSE
Jaguar XF

FINSLIPAD TILL PERFEKTION

XF är en hemvist för individuella val och lyx. En plats där premiummaterial har bearbetats elegant till en design som erbjuder ren och heltäckande komfort. XF:s moderna design, överflöd av naturligt ljus och utsökta hantverk gör att du upplever en känsla av avkopplad förfining var du än sitter.

UTFORSKA INTERIÖR
Jaguar XF

INCONTROL

Med XF:s infotainmentsystem InControl har du alltid uppkoppling och underhållning. Alla XF har nästa generations kraftfulla teknik i Touch Pro som standard. Jaguars lyhörda, intuitiva och helintegrerade teknik förhöjer din körning på ett innovativt sätt2.

UTFORSKA TEKNIK I BILEN

DESIGNED FOR LIFE

XF kompromissar inte med elegant stil, mångsidighet och säkerhet. Avancerade förarassistansfunktioner innebär att du kan koppla av i vetskapen om att XF är konstruerad för säkerhet samtidigt som det praktiska lastutrymmet och en mängd innovativa, bekväma funktioner underlättar din livsstil.

Bil som visas: XF S Sportbrake med tillvalsfunktioner (marknadsberoende).

Jaguar XF

FEM STJÄRNOR I EURO NCAP

Jaguar XF har fått det högsta betyget på 5 stjärnor i Euro NCAP:s säkerhetstester 2015. 

Modellen erbjuder ett enastående krockskydd. Den hamnade högt i alla kategorier, bland annat för skydd av åkande och fotgängarskydd, och den hör till de bilar som har högst betyg i sitt segment. 

XF erbjuder även en rad aktiva säkerhetssystem, bland annat nödbromsning, för att ytterligare höja säkerhetsnivån i världsklass.

 

BESÖK WEBBPLATSEN FÖR EURO NCAP 
Jaguar XF

XF FÖR FÖRETAG

Vi tog hänsyn till alla delar av total ägandekostnad när vi konstruerade XF. Resultatet är upp till 34 000 km eller två år mellan servicetillfällen, CO2-utsläpp från låga 134 g/km och en så låg bränsleförbrukning som 5,1 l/100 km‡4, vilket gör att XF hör till de ledande i klassen.

UTFORSKA XF FÖR FÖRETAG
Jaguar XF

UTFORSKA MODELLPROGRAMMET

Varje XF-modell i sortimentet erbjuder en distinkt kombination av effektivitet, prestanda och lyx.

JÄMFÖR XF-MODELLER

1Värden för motorprestanda och förbrukning avser endast XF Sedan.
2Funktioner och tillval för InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, är föremål för mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser.
3Endast XF Sedan.
4Värden för motorprestanda och förbrukning avser endast XF Sedan.

‡NEDC (New European Driving Cycle) är den förra körcykeln för att mäta bränsleförbrukning och utsläpp i personbilar i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil. Siffrorna som visas är för NEDC och för den nya WLTP körcykeltester. Skillnaden i siffror beror på ändrade testförhållanden snarare än reducerade prestanda.

 


Bränsleförbrukning från 5,6-9,1 l/100 km blandad körning. CO2-utsläpp från 149-207g/km. Miljöklass Euro 6D.


  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE