loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

INTERIÖR

Interiören i XF bjuder på enastående lyx och generöst utrymme.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

MODERNT HANTVERK

Inuti XF ger moderna material och utsökt hantverk exceptionell komfort och välbefinnande. Centralt element i interiören är en integrerad designdetalj som XF delar med övriga modeller i Jaguars program. Denna sveper från instrumentpanelens ovansida över hela instrumentbrädan och längs förar- och passagerardörrarna.

Jaguar XF - Interior

I FÖRARSÄTET

Tryck på Start-knappen och XF vaknar till liv. Med perfekt koreografi öppnas luftutsläpp, den moderna mattsvarta växelväljaren* höjs diskret, motorn morrar, och du kan ana vad som väntar när du kör iväg. 

Öppna dörren på  XF och Start-knappen lockar dig inuti. Den pulserar i takt med hjärtat och skapar genast en känslomässig koppling mellan förare och maskin. Dess dubbla 72 slag i minuten är samma som kattdjuret jaguar har i vila. Tryck nu på Start-knappen och XF vaknar till liv. Med perfekt koreografi öppnas luftutsläpp, den moderna mattsvarta växelväljaren* höjs diskret, motorn morrar, och du kan ana vad som väntar när du kör iväg. 

*Endast automatisk växellåda.

 
bg-modelDisplay

DE BÄSTA MATERIALEN

Läder och faner har valts med största omsorg för att säkerställa en lyxig känsla i allt man vidrör i XF. Oavsett om du föredrar kolfiber- eller träfaner som komplement till det vackra urvalet av läder kommer din XF alltid att ha helt rätt utseende och känsla.

DESIGNDETALJER

XF kombinerar minutiöst hantverk med moderna material för att erbjuda en rad olika interiöralternativ. Handskmjukt läder med dubbla sömmar, bland annat exklusivt narvat Windsor-läder, kan kompletteras med elegant faner och kvalitetstyg i olika färger.

Jaguar XF - Interior

PERSONLIG TOUCH

Med hjälp av allt från eleganta moderna fanertyper, högkvalitativa tyger och läder till ett stort urval av färgkombinationer kan du skapa en XF som helt passar din stil. Du kan till och med få din egen text på de belysta instegslisterna*. 

*Tillval.

 
Jaguar XF - Interior

UTRYMME FÖR AVKOPPLING

Interiören i XF är en hemvist för lyx, valmöjligheter och generöst utrymme. De väl tilltagna måtten på takhöjd och benutrymme bak innebär enastående komfort för passagerarna. Dämpad belysning i kupén bidrar till atmosfären i XF, medan LED-läslampor ger en klar, personlig belysning.

FRISKLUFTSTÄNK

För att förbättra luftkvaliteten i XF Sportbrake finns ett tillval med joniseringssystem. I detta system passerar luften genom en joniserare som filtrerar och rengör luftflödet innan det circuleras i kupén. Detta neutraliserar dålig lukt samt minimerar förekomsten av bakterier och smuts så att man får en angenämare och hälsosammare kupémiljö.

EN NY LÄTTHET

Det nya fasta panoramaglastaket på 1,6 m2 som finns för XF Sportbrake (tillval) är det största glastaket i ett stycke i sin klass. Det finns även en geststyrd takjalusi som tillval, vilken kan öppnas och stängas med en lätt viftning med handen utan att du behöver ta blicken från vägen.

Jaguars moderna och prisbelönta design, avancerade kördynamik och allra senaste infotainment skiljer XF från konkurrenterna. Använd vår konfigurator för att skapa din perfekta XF.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE