loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

XF PURE

Kärnan i XF. Förarfokuserade Jaguar-prestanda kombinerade med effektivitet.

 • CO2-UTSLÄPP g/km
 • Så lågt som 134 för manuell
 • Så lågt som 138 för automat
 • BRÄNSLEEKONOMI vid blandad körning l/100 km
 • Från 5,1 för manuell
  Från 5,2 för automat
bg-modelDisplay

En iögonfallande, aerodynamisk exteriör som matchas av en modern interiör. XF Pure erbjuder komfort och visar Jaguars InControl-infotainmentsystem på en 10-tums pekskärm för att göra körningen mer njutbar. Oavsett om du vill lägga tonvikten på prestanda eller ekonomi så finns det en rad motorer och växellådor att välja mellan.

  

UTFORSKA XF SPORTBRAKE 

REN FÖRFINING

I XF Pure hittar du den senaste tekniken och modernt hantverk. Säten med
8x8-vägsinställning samt vackert utformad blanksvart faner ger komfort och stil.
Ett avancerat infotainmentsystem och ett Jaguar ljudsystem på 125 W och med
åtta högtalare gör körningen ännu mer trivsam.

bg-modelDisplay
Jaguar XF Pure

HELTÄCKANDE PRESTANDA

XF kan fås med en rad olika motorer från en 4-cylindrig E-Performance-motor på 2,0 liter och 163 hk med CO2-utsläpp på låga 134 g/km, upp till en 4-cylindrig motor på 2,0 liter och 300 hk för acceleration 0-100 km/h på 5,9 sekunder. Vare sig du är ute efter Jaguar-typisk effektivitet eller prestanda så finns det en XF just för dig.

Jaguar XF Prestige

VAL AV TRANSMISSION

XF finns med antingen en 6-växlad manuell växellåda1 eller en 8-växlad automatisk växellåda. Den manuella lådan ger smidiga, exakta växlingar och utomordentlig komfort. Medan den automatiska är smidig med snabba växlingar för bekväm acceleration.

Bilden visar automatisk växellåda.

 

Jaguar XF Pure

TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

Vi konstruerade XF så att den totala ägandekostnaden skulle vara låg. Den kan vara otroligt effektiv, med imponerande förbrukningssiffror på 4,0 l/100 km och CO2-utsläpp på låga 104 g/km.

STANDARDUTRUSTNING PÅ ALLA XF-MODELLER

GÖR XF TILL DIN EGEN

Med hjälp av en stor kollektion av utvändiga och invändiga tillbehör är XF redo att matcha din stil och din livsstil.

BYGG DIN XF

Skapa en XF som passar perfekt till din livsstil, körstil och personliga smak.

bg-modelDisplay

1Manuell växellåda finns till de 4-cylindriga turboladdade Ingenium-dieselmotorerna på 2,0 liter och 163 hk (E-Performance) resp. 180 hk.
2Tillgängligheten av dessa funktioner, oavsett om de är standard eller tillval, är marknadsberoende. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information.
3Standardutrustning endast med automatisk växellåda.
NEDC (New European Driving Cycle) är den förra körcykeln för att mäta bränsleförbrukning och utsläpp i personbilar i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil. Siffrorna som visas är för NEDC och för den nya WLTP körcykeltester. Skillnaden i siffror beror på ändrade testförhållanden snarare än reducerade prestanda.
 • Jaguar XE
 • Jaguar XJ
 • Jaguar E-PACE
 • Jaguar F-PACE
 • Jaguar I-PACE