loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

XF R-SPORT

Djärv och självsäker. Omisskännlig sportighet utvändigt och invändigt.

 • CO2-UTSLÄPP g/km
 • Så lågt som 134 för manuell
 • Så lågt som 138 för automat
 • BRÄNSLEEKONOMI blandad körning l/100 km
 • Från 5,1 för manuell
 • Från 5,2 för automat
   
bg-modelDisplay

XF R-Sport är ett djärvt uttryck för XF:s sportiga karaktär. Karossens muskulösa stil förstärker XF:s distinkta design och sportfjädringen1 ger exakta köregenskaper och kontakt med vägen.

UTFORSKA XF SORTBRAKE       

PRESTANDAINSPIRERAD

XF:s sportiga personlighet återspeglas i denna interiör.
En unik mörk aluminiumdekor med morsekod sveper
över instrumentpanelen, medan viktiga designdetaljer
har R-Sport-märkning och är utformade för att ge en distinkt stil.

bg-modelDisplay
Jaguar XF R-Sport

SPORTINTERIÖR

Exteriören på R-Sport gör ett kraftigt visuellt intryck. Den är distinkt tack vare karossens unika stilelement, med bland annat sportstötfångare fram, medan R-Sport-emblem på ratten framhäver interiörens atletiska karaktär.

Jaguar XF R-Sport

SPORTEXTERIÖR

Exteriören på R-Sport gör ett kraftigt visuellt intryck. Den är distinkt tack vare karossens unika stilelement, med bland annat sportstötfångare fram, R-Sport-sidotrösklar i karossens färg, bakspoiler samt R-Sport-emblem på luftutsläppen på sidorna.

Jaguar XF R-Sport

SPORTFJÄDRING1

Sportfjädringen på R-Sport består av styvare spiralfjädrar och progressiva sportdämpare. Dessa fjädrar och dämpare är avstämda för att ge enastående köregenskaper och smidighet samtidigt som Jaguars legendariska åkkomfort bibehålls.

STANDARDUTRUSTNING PÅ ALLA XF-MODELLER

GÖR XF TILL DIN EGEN

Med hjälp av en stor kollektion av utvändiga och invändiga tillbehör är XF redo att matcha din stil och din livsstil.

BYGG DIN XF

Skapa en XF som passar perfekt till din livsstil, körstil och personliga smak.

bg-modelDisplay

1Finns endast till bilar med Ingenium-bensinmotor på 2,0 liter och 200 hk och 250 hk med bakhjulsdrift samt Ingenium-dieselmotor på 2,0 liter och 180 hk och 240 hk med bakhjulsdrift. 
2Tillgängligheten av dessa funktioner, oavsett om de är standard eller tillval, är marknadsberoende. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information. 
3Standardutrustning endast med automatisk växellåda. 
NEDC (New European Driving Cycle) är den förra körcykeln för att mäta bränsleförbrukning och utsläpp i personbilar i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil. Siffrorna som visas är för NEDC och för den nya WLTP körcykeltester. Skillnaden i siffror beror på ändrade testförhållanden snarare än reducerade prestanda.
 • Jaguar XE
 • Jaguar XJ
 • Jaguar E-PACE
 • Jaguar F-PACE
 • Jaguar I-PACE