loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

XF S SEDAN

XF när den är som mest spännande och mest prestandafokuserad. XF med V6-kraft.

  • CO2-UTSLÄPP g/km
  • Så lågt som 158 för automat
  • BRÄNSLEEKONOMI blandad (l/100 km)
  • Från 6,0 för automat
bg-modelDisplay

XF S kombinerar V6-kraft och sportig lyx på ett hisnande sätt. Njut av exakta köregenskaper tack vare sportfjädringen och utmärkt åkkomfort tack vare Adaptive Dynamics med Configurable Dynamics. Bilens prestanda matchas av den självsäkra S-karossdesignen tillsammans med röda bromsok, 19-tums lättmetallfälgar, dubbla avgasrör, en elegant bakspoiler och unik invändig design.

UTFORSKA XF SORTBRAKE   

SPORTINSPIRERAD LYX

XF S erbjuder lyx med sportbilsstil. Såväl sportsätena med Taurus-läder
och mockatyg som instegslisterna av metall och multifunktionsratten är
försedda med det exklusiva S-emblemet.

bg-modelDisplay
Jaguar XF S

ADAPTIVE DYNAMICS

För maximal komfort och exakt kontroll justerar Adaptive Dynamics dämparna i XF elektroniskt så att fjädringen alltid är optimal. Systemet analyserar styrningen upp till 500 gånger per sekund, karossens rörelser upp till 100 gånger per sekund samt olika typer av förarinput för att hela tiden kunna övervaka och tillhandahålla den perfekta fjädringsinställningen utifrån rådande förhållanden och förarens krav.

Jaguar XF S

SPORTIG DESIGN

Den djärva designen både invändigt och utvändigt ger XF S ett utseende som matchar bilens prestanda. För att förstärka XF:s redan dynamiska form innehåller S-karosspaketet en sportstötfångare fram, spoiler och blanksvarta sidotrösklar. Inuti skapar sportsäten och en unik Dark Hex-dekor med hexagonalt mönster en interiör med fokus på prestanda.

Jaguar XF S

ABSOLUT KRAFT

XF S finns med den kraftfulla, kompressormatade 3,0-liters V6-bensinmotorn på 380 hk som även sitter i F-TYPE S. Den ger spännande prestanda med optimal effektivitet och förfining. Motorns vridmoment på 450 Nm gör att bilen klarar 0-100 km/h på blott 5,3 sekunder och når en topphastighet på 250 km/h.

STANDARDUTRUSTNING PÅ ALLA XF-MODELLER

GÖR XF TILL DIN EGEN

Med hjälp av en stor kollektion av utvändiga och invändiga tillbehör är XF redo att matcha din stil och din livsstil.

BYGG DIN XF

Skapa en XF som passar perfekt till din livsstil, körstil och personliga smak.

bg-modelDisplay

1Tillgängligheten av dessa funktioner, oavsett om de är standard eller tillval, är marknadsberoende. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information. 
2Standardutrustning endast med automatisk växellåda. 
NEDC (New European Driving Cycle) är den förra körcykeln för att mäta bränsleförbrukning och utsläpp i personbilar i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil. Siffrorna som visas är för NEDC och för den nya WLTP körcykeltester. Skillnaden i siffror beror på ändrade testförhållanden snarare än reducerade prestanda.

 
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE