loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

JAGUAR GEAR-TILLBEHÖR

Skräddarsy din XF efter din livsstil. Välj ur det stora sortimentet av praktiska och snygga tillbehör.

JAGUAR XF SEDAN - TILLBEHÖR

Med Jaguars tillbehör kan du ge din XF en personlig touch. Dessa tillbehör kan framhäva din XF på många sätt. Oavsett om det är för att visa upp din stil, uppfylla praktiska krav eller göra din fritid roligare. Våra allra populäraste tillbehör är grupperade i fyra olika paket: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle och Business. Välj bland dessa paket eller skapa din egen kombination av individuella tillbehör.

Jaguar XF Accessories

KOLFIBERSPEGLAR

Backspegelkåpor i kolfiber framhäver XF:s djärva exteriöra design.


LUFTUTSLÄPP I KOLFIBER PÅ SIDORNA

Förstärk den sportiga precisionen hos XF genom att förse de aerodynamiska luftutsläppen på sidorna med kolfiberdekor.


INSTEGSLISTER – PERSONLIGA MED BELYSNING

När förar- eller passagerardörren öppnas lyser dämpad fosforblå belysning upp instegslisterna. Instegslisterna är elegant designade i rostfritt stål och erbjuder dessutom en möjlighet att ge din XF ytterligare en personlig touch genom val av ett monokromt motiv i ett urval av godkända textstilar.


HUSDJURSPAKET

Den perfekta lösningen för att skydda din bil mot leriga tassar, med ett skyddande säte i andra raden och spillsäker vattenskål som bidrar till att hindra utsidan från att komma in.


TAKMONTERAD BAGAGEBOX

Dessa Jaguar-märkta lasthållare är särskilt framtagna för din bil och kan användas för all utrustning som du har med dig på dina äventyr.


TAKLASTHÅLLARE

Dessa Jaguar-märkta lasthållare är särskilt framtagna för din bil och kan användas för all utrustning som du har med dig på dina äventyr.


CYKELHÅLLARE MED GAFFELMONTERING

När du vill gå från fyra hjul till två. Denna cykelhållare är idealisk för lättviktscyklar och tävlingshjul och gör fastsättningen enkel och säker, så att du kan känna dig trygg när du transporterar din cykel.


DRAGKROKSMONTERAD CYKELHÅLLARE

För ökad bekvämlighet kan den dragkroksmonterade hållaren fällas undan så att man kommer åt bakluckan. Det är ett snabbt och säkert sätt att ta med din cykel vart som helst.


  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE