loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

NYA XF CHEQUERED FLAG

För dem som gillar att tävla. Chequered Flag har unika
Chequered Flag-emblem och kan fås i exteriörfärgerna
Yulong White, Santorini Black och Eiger Grey.

bg-modelDisplay

DYNAMISK DESIGN

Betrakta den strama och atletiska exteriören. Vackert avvägda kurvor ger liv åt dess bestämda karaktär. Den självsäkra, upprättstående grillen och motorhuvens kraftiga upphöjning förstärker bilens beslutsamhet. 

SKÖNA LINJER

De perfekta proportionerna hos XF Sedan framhävs av en ensam, elegant linje som löper längs hela karossen och kulminerar i de distinkta, F-TYPE-inspirerade LED-bakljusen som sveper runt karossens hörn.

PRAKTISK MED AVSIKT

XF Sportbrake är ett rymligare och ännu mer praktiskt komplement till XF Sedan. Dess design i coupé-stil inger en kraftfull dynamisk känsla. Aerodynamiskt anpassade sidor, en kraftfull midja, inbyggd spoiler och LED-baklysen gör att Sportbrake ser lika ändamålsenlig ut som den är praktisk.

 

AVANCERAD AERODYNAMIK

XF:s svepande exteriördesign är naturligt aerodynamisk. Den avancerade formen ger ännu bättre köregenskaper, dynamik och förfining. Till och med den infällda monteringen av strålkastare och luftutsläppen på sidorna har finslipats genom omfattande testarbete för att luftmotståndet ska minska och nedåtkrafterna öka.

FRONT

Frontgrillen och motorhuvens kraftiga ”power dome” förstärker XF:s självsäkra framtoning.

SIDA

XF:s aerodynamiska linjer har finslipats med stor noggrannhet i omfattande tester för att ge bilen optimal luftflödeseffektivitet. Från den främre stötfångarens integrerade form till den diskreta läppen på bakkanten av bakluckan samverkar alla element för att sänka luftmotståndet i högre hastigheter.

BAK

I XF speglas Jaguars principer för ren design. Kraftiga linjer utstrålar dynamisk karaktär och framhäver dess kompetens – vare sig det handlar om att förbättra aerodynamik, sikt, stabilitet eller säkerhet.

NYA XF CHEQUERED FLAG

En distinkt tolkning av XF:s förföriska blandning av design,
dynamik och förfining. Chequered Flag har unika emblem
och fälgar och kan fås med våra populäraste drivlinor i en
kombination av exklusivitet och individuell smak.  

 

SE GALLERI

bg-modelDisplay

LED-VARSELLJUS MED J-BLADE-SIGNATUR

Adaptiva LED-strålkastare* med varselljus försedda med Jaguars markanta J-form ger XF en iögonfallande framtoning på vägen. 

 

KROMADE LUFTUTSLÄPP PÅ SIDORNA

Luftutsläppen på sidorna med kromad inramning och namnet Jaguar skapar en känsla av XF:s dynamiska design och inneboende kraft.

PANORAMATAK

Det 1,6m2  stora fasta panoramataket2 på XF Sportbrake (tillval) är tillverkat av en enda glasskiva. Det är det största i sin klass och ger en obehindrad himmelsvy.

F-TYPE-INSPIRERADE BAKLYSEN

En av XF Sedans många utsökta designdetaljer är den unika streckade grafiken på de distinkta, F-TYPE-inspirerade LED-bakljusen.

SLÅENDE BELYSNING

XF Sportbrakes LED-baklysen har ett elegant, F-TYPE-inspirerad, enkelt cirkelformat element i mitten av designen. Detta gör dem direkt igenkännbara både natt och dag.

Jaguars moderna och prisbelönta design, avancerade kördynamik och allra senaste infotainment skiljer XF från konkurrenterna. Använd vår konfigurator för att skapa din perfekta XF.

1Tillval. 
2Tillgängligheten av dessa funktioner, oavsett om de är standard eller tillval, är marknadsberoende. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information.

 


Bränsleförbrukning från 5,6-9,1 l/100 km blandad körning. CO2-utsläpp från 149-207g/km. Miljöklass Euro 6D.


  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE