loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

INTERIÖR

Interiören i XF bjuder på enastående lyx och generöst utrymme.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

MODERNT HANTVERK

Inuti XF ger moderna material och utsökt hantverk exceptionell komfort och välbefinnande. Centralt element i interiören är en integrerad designdetalj som XF delar med övriga modeller i Jaguars program. Denna sveper från instrumentpanelens ovansida över hela instrumentbrädan och längs förar- och passagerardörrarna.

Jaguar XF - Interior

I FÖRARSÄTET

Öppna dörren på XF och Start-knappen lockar dig inuti. Den pulserar i takt med hjärtat och skapar genast en känslomässig koppling mellan förare och maskin. Dess dubbla 72 slag i minuten är samma som kattdjuret jaguar har i vila. Tryck nu på Start-knappen och XF vaknar till liv. Med perfekt koreografi öppnas luftutsläpp, den moderna mattsvarta växelväljaren1 höjs diskret, motorn morrar, och du kan ana vad som väntar när du kör iväg.

NYA XF CHEQUERED FLAG

Byggd kring föraren. Bilens estetiska design –
med allt från interiören i helläder till
instrumentpanelsdekoren i mörk aluminium med
sexkantsmönster – bidrar till den påtagliga
Chequered Flag-upplevelsen.

bg-modelDisplay
Jaguar XF - Interior

DE BÄSTA MATERIALEN

Läder och faner har valts med största omsorg för att säkerställa en lyxig känsla i allt man vidrör i XF. Oavsett om du föredrar kolfiber- eller träfaner som komplement till det vackra urvalet av läder kommer din XF alltid att ha helt rätt utseende och känsla.

DESIGNDETALJER

XF kombinerar minutiöst hantverk med moderna material för att erbjuda en rad olika interiöralternativ. Handskmjukt läder med dubbla sömmar, bland annat exklusivt narvat Windsor-läder, kan kompletteras med elegant faner och kvalitetstyg i olika färger.

Jaguar XF - Interior

PERSONLIG TOUCH

Med hjälp av allt från eleganta moderna fanertyper, högkvalitativa tyger och läder till ett stort urval av färgkombinationer kan du skapa en XF som helt passar din stil. Du kan till och med få din egen text på de belysta instegslisterna.

 
Jaguar XF - Interior

UTRYMME FÖR AVKOPPLING

Interiören i XF är en hemvist för lyx, valmöjligheter och generöst utrymme. De väl tilltagna måtten på takhöjd och benutrymme bak innebär enastående komfort för passagerarna. Dämpad belysning i kupén bidrar till atmosfären i XF, medan LED-läslampor ger en klar, personlig belysning.

FRISKLUFTSTÄNK

För att förbättra luftkvaliteten i XF Sportbrake finns ett nytt joniseringssystem som tillval. I detta system passerar luften genom en joniserare som filtrerar och rengör luftflödet innan det cirkuleras i kupén. Detta neutraliserar dålig lukt samt minimerar förekomsten av bakterier och smuts så att man får en mer angenäm och hälsosam kupémiljö.

EN NY LÄTTHET

Det 1,6m2 stora fasta panoramataket3 som finns till XF Sportbrake (tillval) är det största glastaket i ett stycke i sin klass och ger ännu mer naturligt ljus och rymdkänsla i kupén. Det finns även en geststyrd takjalusi som tillval, vilken kan öppnas och stängas med en lätt viftning med handen utan att du behöver ta blicken från vägen.

Jaguars moderna och prisbelönta design, avancerade kördynamik och allra senaste infotainment skiljer XF från konkurrenterna. Använd vår konfigurator för att skapa din perfekta XF.

1Endast automatisk växellåda.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE