loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

ANVÄNDBARHET OCH SÄKERHET

XF har mångsidigt utrymme, praktiska funktioner och 5-stjärnig Euro NCAP-säkerhet.

Visat fordon: XF S Sportbrake med tillvalsfunktioner (marknadsberoende).

bg-modelDisplay

Med allt från smarta körhjälpmedel som vår head-up-display med laserteknik* till det avancerade InControl Touch Pro* infotainmentsystemet med nyp-zoomning förhöjer XF:s innovativa och sömlöst integrerade teknik din körupplevelse.

ACTIVITY KEY

Med tillvalet Activity Key som endast finns för Sportbrake gör tillvaron ännu enklare. Det robusta och helt vattentäta armbandet gör att du kan njuta av en rad olika aktiviteter – från fallskärmshoppning till simning – och alltid ha bilnyckeln nära till hands. Nyckelfjärrkontrollen kan ligga  kvar i bilen eftersom den inaktiveras av säkerhetsskäl.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

ELDRIVEN BAGAGELUCKA MED RÖRELSESTYRNING

2Tack vare den eldrivna bagageluckan med rörelsestyrning kommer du åt bagageutrymmet även med händerna fulla. Rör bara foten under ett av hörnen bak för att öppna eller stänga bagageluckan

LASTUTRYMME

XF Sportbrakes mångsidiga interiör är designad för att uppfylla alla krav din livsstil ställer. Lastutrymmet är på 565 liter* med baksätena på plats. Med nedfällda baksäten blir lastutrymmet två meter långt och över en meter brett, vilket ger 1 675 liters lastkapacitet plus utrymme under golvet. 


 

ELEKTRISKT UTFÄLLBAR DRAGKROK

Den elektriskt utfällbara dragkroken förvaras diskret innanför stötfångaren,
vilket ger en ren och snygg finish. Godkänd för upp till 2 000 kg släpvagnsvikt.

AVANCERADE PARKERINGSASSISTENTER

3 Dessa system gör det lättare än någonsin att parkera i trånga utrymmen. Sensorer mäter utrymmet och, om detta är tillräckligt, gör att XF styrs automatiskt vid både parallell- och tvärparkering - föraren behöver bara sköta broms och gaspedal. Vid parallellparkering finns det även en funktion som hjälper XF ut igen. Backvarningssystemet använder sensorerna i systemet för övervakning av döda vinkeln för att upptäcka närmande fordon som föraren kanske inte ser, och varnar i så fall med en ljudsignal och ett meddelande på pekskärmen. 


 

Jaguars moderna och prisbelönta design, avancerade kördynamik och allra senaste infotainment skiljer XF från konkurrenterna. Använd vår konfigurator för att skapa din perfekta XF.


1Endast XF Sedan.
2Tillval (kräver nyckellös dörröppning och parkeringshjälp bak).
3Tillval vars tillgänglighet och montering är marknadsberoende.

 
  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE