loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

XF:s intuitiva teknik gör varje resa säkrare, mer engagerande och njutbar.

bg-modelDisplay

INCONTROL

1Njut av senaste tekniken för infotainment i bilen och var alltid uppkopplad till din XF och omvärlden med InControl, Jaguars utbud av avancerad teknik. InControl-systemets smarta lösningar ger en sömlös integrering med dina personliga enheter, data och medier för att förbättra och berika ditt bilägande och din körupplevelse.

INNOVATION FRÅN JAGUAR

I varje XF finns Jaguars innovativa och sömlöst integrerade InControl-teknik – allt från heltäckande multimediateknik till precisionsbyggda ljudsystem och smarta förarassistanssystem.

Jaguar XF - In-Car Technology

TOUCH PRO

2XF erbjuder Touch Pro:s avancerade teknik, komplett med en 10-tums pekskärm och snabba svarstider, som standard. Touch Pro har bland annat röststyrning med naturlig dialog, navigationssystem, med 2D- eller 3D-kartor, och en förutsägande navigationsfunktion2.

 

 

SMARTPHONE-PAKET

Förbli säkert uppkopplad till din smartphone även när du befinner dig i bilen. Styr fordonsoptimerade appar, t.ex. Spotify®, via pekskärmen i XF med hjälp av en USB-anslutning till din Apple®- eller Android™-smartphone.

DUBBELVISNING

2Dubbelvisning innebär att framsätespassageraren och föraren kan njuta av olika innehåll på samma 10-tums pekskärm. Framsätespassageraren kan exempelvis titta på en film (med ljudet i trådlösa surroundhörlurar) medan föraren ser navigationen.

CONNECTIVITY

INFOTAINMENT

WI-FI I BILEN

I Connect Pro-paketet (tillval) ingår en Wi-Fi hotspot som använder XF:s kraftfulla utvändiga antenn, så att passagerarna kan ansluta upp till åtta enheter trådlöst till bilens Wi-Fi-nätverk1

 

HEAD UP-DISPLAY5

Fokusera på vägen med XF:s head up-display med laserteknik (tillval). Detta toppmoderna system projicerar en mängd viktig information på framrutan. Den skarpa lasergenererade avbildningen syns tydligt även i direkt solljus och visar bilens hastighet, navigering, farthållarinformation och vägmärkesidentifiering (i förekommande fall).
 
Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

 

INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

Den högupplösta interaktiva förardisplayen4 på 12,3 tum ger relevant körinformation, inklusive fullskärmsnavigation med 3D-kartor, precis där du behöver det. Den höga upplösningen ger optimal skärpa och den sofistikerade processorn säkerställer skarpa grafiker med mjuka rörelser.

 
Jaguar XF - In-Car Technology

LJUD

Jaguar ljudsystem (180 W) med 8 högtalare har en utmärkt ljudbredd. Den som vill ha en alldeles speciell ljudupplevelse kan som tillval välja Meridian™ Ljudsystem (380 W) med 10 högtalare och en 2-kanals subwoofer eller Meridian Surround-ljudsystem (825 W) med 16 högtalare och en 2-kanals subwoofer. Oavsett var du eller dina passagerare sitter i XF, så kommer alla att kunna njuta av en fyllig, omslutande ljudupplevelse.

1För online-funktion och Wi-Fi-anslutning krävs installation av ett mikro-SIM med lämplig dataservice. Connect Pro-paketet innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. Funktioner, tillval och tillgänglighet för InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, är föremål för mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. InControl Apps och Remote-appen måste laddas ner från Apple/Play Store. All utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett för dem säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen. 
2Secure Tracker är en prenumerationstjänst som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. 
3Kräver Navigation Pro, CD/DVD-spelare och Meridian™ Ljudsystem/MeridianTM Surround-ljudsystem". 
4Kräver Navigation Pro. 
5Kräver soldämpande framruta. 

Informationen om InControl-tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för senaste och marknadsspecifik information. 
All utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett för dem säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

 

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE